INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO + FOTO Momente de GENIU ale lui Mourinho » Jucătorii intrați după pauză i-au adus victoria împotriva fostei campioane a Angliei

FOTO: Reuters +7   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 august 2017 21:34

Manchester United s-a impus în fața lui Leicester, scor 2-0, într-o partidă în care Jose Mourinho a demonstrat încă o dată că este unul dintre cei mai inspirați antrenori din lume.

VEZI AICI VIDEO DE LA MECI!

"Diavolii roșii" au un parcurs impecabil în acest început de sezon, reușind să câștige toate cele 3 partide din campionat fără să primească gol.

Prima repriză a fost dominată autoritar de gazde, care au expediat nu mai puțin de 14 șuturi spre poarta fostei campioane a Angliei. Mingea a mișcat o singură dată plasa lui Schmeichel, însă golul lui Mata a fost anulat, corect, pentru ofsaid. 

Geniul lui Mourinho a intervenit după pauză. După penalty-ul ratat de Lukaku în minutul 53, portughezul a făcut prima schimbare. Rashford i-a luat locul lui Mata, și, după doar 3 minute, a reușit să înscrie. Lingard și Fellaini, intrați în minutul 75, au combinat la golul secund, marcat de belgian.

Manchester United este lider solitar în acest moment în Premier League, fiind singura formație cu punctaj maxim. Singurii care îi pot egala sunt cei de la West Brom, care primesc mâine vizita celor de la Stoke City.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  26 August 2017, 22:14

special 1!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close