INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN - TORINO 3-2

VIDEO+FOTO Nebunie de meci pe San Siro » AC Milan a învins Torino după un hattrick de senzație al lui Bacca

Foto: Guliver/GettyImages +6   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 august 2016 22:02

AC Milan a început cu dreptul noul sezon din Serie A și a învins cu 3-2 pe propriul teren pe Torino, dar nu fără emoții.

Bacca a deschis scorul după 38 de minute, când a reluat cu capul din plonjon. Oaspeții au egalat imediat după pauză tot după o lovitură de cap, însă a lui Belotti.

Milanezii au reluat conducerea în minutul 50, când Bacca a preluat superb cu latul în careu și a trimis balonul în poartă. Columbianul și-a trecut în cont hattrick-ul în minutul 61, după ce a transformat foarte bine un penalty.

Vezi VIDEO cu golurile partidei

Torino a revenit în meci în prelungirile partidei după trecerea superbă a lui Baselli printre doi adversari finalizată cu gol. Oaspeții puteau egala în minutul 6 de prelungire, dar Belotti a ratat o lovitură de pedeapsă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close