INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERBIA

VIDEO+FOTO Nebunie totală în tribune la Steaua Roșie - Partizan 2-1 » Pumni, sânge și torțe

Foto: Reuters +5   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 14:38

Alt derby cu violențe extreme în tribune și pe teren la Belgrad. În prelungiri, după ce Partizan a redus scorul din penalty, jucătorii s-au bătut în careul gazdelor, doi dintre ei fiind eliminați.

Nici un derby belgrădean fără incidente. Grave. Pe 13 decembrie, când s-a jucat pe stadionul lui Partizan, fanii Stelei Roșii au pătruns în zona facțiunii radicale a galeriei alb-negrilor, provocând ciocniri de o violență extremă. 17 răniți, mulți arestați, după o altă seară de coșmar. Pe teren, egal, 1-1.

Au fugit cu copiii

Sâmbătă, roș-albii au învins cu 2-1 pe "Marakana" și sunt aproape de al 28-lea titlu. Record în Serbia. Ar fi unul în plus față de rivalii din capitala Serbiei. Dar ceea ce rămâne este nebunia din tribune.

La jumătatea reprizei secunde, ultrașii au pornit luptele: torțe și scaune transformate în proiectile și aruncate dintr-o parte în alta a peluzei. N-au lipsit bătăile, deși polițiștii au încercat să separe cele două tabere. Tribuna luase foc, spectatorii veniți cu copii fugind cât mai departe de teatrul de război. Cinci minute a fost meciul întrerupt.

Un falus" din baloane aruncat în lojă

N-a fost liniște nici în iarbă. În prelungiri, după ce Ožegović a înscris din penalty unicul gol al oaspeților, portarul Borjan l-a bruscat pe marcator, care voia să recupereze mingea din plasă. O grămadă deschisă s-a format rapid, Donald (Steaua Roșie) și Souma (Partizan) lovindu-se cu pumnii și fiind amândoi eliminați.
În timpul partidei, câțiva fani ai gazdelor au adus un falus din baloane albe și roșii, pe care l-au aruncat în loja oficialilor lui Partizan.

"Regretabil, derbyul Belgradului s-a transformat într-o altă fotografie urâtă văzută de lumea întreagă"
Miroslav Djukici, antrenor Partizan
"O situație teribilă. E păcat că incidentele dintre fani au luat bucuria acestui meci. Nu e ceea ce vrem să vedem"
Vladan Milojevici, antrenor Steaua Roșie

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  15 Aprilie 2018, 18:35

Alti primitivi..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează