INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

VIDEO+FOTO // OFICIAL Neymar a fost prezentat la PSG! Prima reacție a brazilianului + Mesajul pentru Messi

Foto: psg.fr
Foto: psg.fr

Articol de GSP - Publicat joi, 03 august 2017 22:48

PSG a anunțat oficial joi seara faptul că atacantul  brazilian de 25 de ani a semnat un contract valabil pentru cinci sezoane.

După săptămâni întregi de speculații, site-ul oficial al celor de la PSG a anunțat astăzi oficial faptul că Neymar a semnat cu parizienii până în 2022. La PSG, Neymar va purta tricoul cu numărul 10. 


Foto: psg.fr

"Sunt extrem de fericit să mă alătur clubului Paris Saint-Germain. De când am ajuns în Europa, clubul a fost întotdeauna unul dintre cele mai competitive și ambițioase.

Și cea mai mare provocare, ceea ce m-a motivat cel mai mult să mă alătur noilor coechipieri, este să ajut echipă să cucerească titlurile pe care fanii le doresc", a spus Neymar pentru site-ul oficial al francezilor.

PSG a achitat Barcelonei clauza de reziliere a lui Neymar, în valoare de 222 de milioane de euro și a obținut semnătura lui Neymar, în ciuda opoziției manifestate de catalani. 

30.000.000 €va câștiga Neymar la PSG în fiecare an până în 2020

70.000.000 €va trebui să obțină PSG din transferuri în această vară pentru a respecta fair-play-ul financiar

Mulțumiri pentru colegii de la Barcelona 

Într-un mesaj video publicat pe pagina sa de facebook, Neymar le-a mulțumit celor de la Barcelona și mai ales lui Messi, despre care a afirmat că este "cel mai bun sportiv" pe care l-a văzut în viața sa.

"Barcelona a fost mai mult decât o provocare, a fost visul unui copil care a jucat cu starurile acelea în jocurile video. Îmi amintesc și acum primele zile la echipă, când am împărțit vestiarul cu idoli precum Messi, Valdes, Xavi, Iniesta, Putol, Pique, Busquets și mulți alții.

Așteptând șansa de a juca la o echipă care e «mai mult decât un club». Am avut onoarea de a juca alături de cel mai bun sportiv pe care l-am văzut în viața mea și sunt sigur că nu voi mai vedea altul ca el cât voi trăi. Leo Messi. A fost o onoare să joc alături de tine. Am format un atac alături de Messi și Suarez, care va rămâne în istorie", a spus Neymar la despărțirea de Barcelona.

 
Neymar Jr.

La vida de un deportista se mueve por desafíos. Algunos son impuestos, otros son fruto de nuestras decisiones para mantener la luz que ilumina nuestra carrera, que es intensa, pero corta. El Barcelona ha sido más que un desafío, ha sido mi sueño de niño. Jugaba con aquellos cracks en el video juego. Llegué a Catalunya a los 21 años, lleno de desafíos. Recuerdo mis primeros días en el Club, compartiendo el vestuario con ídolos como Messi, Valdés, Xavi, Iniesta, Puyol, Piqué, Busquets y otros con la expectativa de jugar en un Club que es “més que un club”. El FC Barcelona es una nación que representa a Catalunya! Tuve el honor de actuar con el mayor atleta que he visto en mi vida y estoy seguro que no veré a otro mejor, Leo Messi se convirtió en mi compañero, amigo dentro y fuera del terreno de juego. Orgulloso de jugar contigo. Te amo! Formé un ataque con Messi y Luis Suarez que ha quedado para la historia. He conquistado todo lo que un deportista puede conquistar. He vivido momentos inolvidables! Vivo en una ciudad que es más que una ciudad, es una patria. Amo Barcelona y Catalunya. Pero un deportista (YO) necesita desafíos. Y por segunda vez en mi vida le llevaré la contraria a mi papa. Papa, entiendo y respeto tu opinión, pero mi decisión está tomada, te pido que me apoyes como siempre lo has hecho. El Barcelona y Catalunya estarán siempre en mi corazón pero necesito nuevos desafíos. He aceptado la propuesta del PSG - Paris Saint-Germain para buscar nuevas conquistas y ayudar al Club a alcanzar los títulos que la afición espera. Me han presentado un plan de carrera osado y me veo preparado para este desafío. Agradezco el cariño de la maravillosa afición blaugrana y todo lo que he aprendido con los deportistas con quien he compartido vestuario. Asimismo siento en mi corazón que ha llegado el momento de irme. El PSG será mi nueva casa durante los próximos años y trabajaré para hacer honor a la confianza que depositan en mi futbol. Cuento mucho con el apoyo de todos. Aficionados que están conmigo desde 2009, de mis amigos, de los profesionales que me acompañan y de mi familia, que ha sufrido mucho con problemas que han ocurrido en este periodo de mi carrera y que hoy merecen paz. Es una decisión difícil, pero tomada con la madurez de mis 25 años. FC Barcelona , gràcies per tot! PSG, J'arrive! Que Dios nos bendiga y nos proteja!

Posted by Neymar Jr. on 3 August 2017

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
fanatiqs
fanatiqs  •  04 August 2017, 12:28
Postat de marketactual pe 04 August 2017, 00:13

Am împărțit vestiarul cu idoli precum Messi, Valdes, Xavi, Iniesta, Putol? Cine e Putol? :)) Autorul articolului cumva?

Puyol mă, ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

108992139590592
DM Bob  •  04 August 2017, 02:51

Daca cumperi un yaht de 100 de milioane iar intretinerea lui e 4 milioane pe an si o casa de 20 milioane , cateva masini 10-20 milioane totul pare rezonabil. Problema e '' la famme '' !!!

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  04 August 2017, 00:26
Postat de Ionut Parau pe 03 August 2017, 23:34

Un *** fomist.. La cate milioane are salariu, chiar nu mai conta cateva in plus..oricum nu are cand sa le cheltuie in viata asta..parerea mea

ne/treb/ni/cule!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează