INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO+FOTO Pasul greșit al lui Tottenham care poate trimite titlul pe Stamford Bridge » Chelsea se poate distanța la 7 puncte de Spurs, cu trei etape înainte de final

Foto: Guliver/GettyImages +19   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 09:11

Tottenham a pierdut meciul disputat în deplasare cu West Ham, scor 0-1, și rămâne la patru puncte în spatele celor de la Chelsea, în condițiile în care echipa lui Conte are un meci mai puțin disputat.

Lanzini a marcat unicul gol al partidei de pe Stadionul Olimpic din Londra, în minutul 65 (VIDEO cu reușita) și Tottenham a ratat șansa de a se apropia la un punct de liderul din Premier League.

Spurs avea o serie de 9 victorii în Premier League, ultima înfrângere fiind înregistrată pe 11 februarie, scor 0-2 pe Anfield, cu Liverpool.

În cazul în care se impune cu Middlesbrough, echipa aflată pe penultima poziție în clasament, Chelsea poate majora diferența față de principala urmăritoare la 7 puncte, cu trei etape înainte de final.

În ultimele trei meciuri, echipa lui Conte are nevoie de o victorie pentru a-și asigura matematic titlul, în condițiile în care Spurs nu ar face niciun pas greșit. 

Programul ultimelor 3 etape

  CHELSEA  TOTTENHAM
Etapa 37 West Bromwich (d) Manchester United (a)
Restanță Watford (a) Leicester (d)
Etapa 38 Sunderland (a) Hull City (d)

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează