INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO+FOTO Premier League Power! Newcastle și Manchester United au oferit aseară una dintre cele mai memorabile partide din ultimii ani!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2016 10:15

Ce se aștepta să fie în Premier League de Boxing Day s-a văzut aseară, pe St James Park. 

În fața a 50.000 de oameni, armatele Newcastle și Manchester United conduse de genialii Wijnaldum și Rooney s-au atacat încontinuu. După o luptă crîncenă, reveniri spectaculoase și goluri de excepție, verdictul de pe tabelă a fost 3-3!

Rooney a înscris din penalty (9) și a făcut și golul de 2-0 (38), după un contraatac, cu o pasă pentru Lingard prin care și-a zăpăcit complet adversarul direct, Coloccini. 

Ce se aștepta să fie în Premier League de Boxing Day s-a văzut aseară, pe St James Park. 

În fața a 50.000 de oameni, armatele Newcastle și Manchester United conduse de genialii  Wijnaldum și Rooney s-au atacat încontinuu. După o luptă crîncenă, reveniri spectaculoase și goluri de excepție, verdictul de pe tabelă a fost 3-3!

Rooney a înscris din penalty (9) și a făcut și golul de 2-0 (38), după un contraatac, cu o pasă pentru Lingard prin care și-a zăpăcit complet adversarul direct, Coloccini. 

 "Coțofenele" au revenit în meci pînă să se încheie repriza, tot în urma unei faze antologice. Mitrovici a întors cu capul pentru Wijnaldum (foto), care țîșnise deja din marcaj și înțelesese perfect unde trebuie să ajungă (42).

La cum a jucat Newcastle în repriza secundă, Steve McClaren ar trebui să-și rupă carnetul pentru că a dus-o pe loc retrogradabil.

Iureșul gazdelor a împins "diavolii" minute bune în propria jumătate și pînă la urmă a adus egalarea. Smalling s-a crezut zmeul din basmul cu Greuceanu și l-a luat la trîntă pe Mitrovici în careu. Penalty! Sîrbul a tras plasat pentru al patrulea său gol din stagiune. Stadionul vuia.

Van Gaal mutase la 2-1 cu Depay. Șeptarul olandez a preluat în marginea careului, și-a făcut drum spre centru și a șutat în blocaj. Mingea a revenit pe dreptul lui Rooney, care a lovit-o ideal și a trimis-o imparabil în plasă pentru 3-2 (79). Gol perfect englezesc!

Dar nu se terminase. În ultimul minut, Dummett a șutat cu oftica fotbalistului care nu mai dăduse un gol de doi ani. Mingea, ușor deviată de Smalling, s-a dus unde nici De Gea n-avea cum să mai ajungă, 3-3! 

Cu punctul obținut în runda a 21-a, Newcastle e pe locul 18, primul retrogradabil, iar United pe 6, la 8 pași de liderul Arsenal. 

VIDEO/ AICI AI TOATE GOLURILE

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
westfield
westfield  •  13 Ianuarie 2016, 14:52

Van Gaal nebunul, toata Anglia il injura si nimeni nu intelege cum totusi mai e in functie...Nu am inteles niciodata de ce cluburile accepta in contract clauze de milioane si milioane in favoarea managerului/antrenorului in caz de demisie. Sunt atatea si atatea nume mari in ale antrenoratului care dau gres si patronii nu invata nimic. Fie numele antrenorului cat de mare si experienta in spate, nu garanteaza performanta asteptata.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează