INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

VIDEO + FOTO PSG, debut victorios în Ligue 1 » Cum a fost primit Neymar pe Parc des Princes

FOTO: Reuters +14   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 august 2017 21:37

PSG, favorita principală la titlu în Franța, a debutat cu dreptul în noul sezon din Ligue 1, învingând pe teren propriu nou-promovata Amiens, scor 2-0.

Cavani a deschis scorul pentru parizieni în minutul 42. Uruguayanul a primit o centrare bună de la Dani Alves, a driblat un fundaș și a înscris cu un șut la colțul lung.

Golul doi al lui PSG a venit tocmai în minutul 80. După un contraatac rapid, Cavani i-a pasat lui Pastore, care a îndeplinit o simplă formalitate.

VIDEO cu golurile

Echipa lui PSG: Areola - D. Alves, Maquinhos, T. Silva (46. Kimpembe), Kurzawa - Verratti, Motta (67. Matuidi), Rabiot - Di Maria, Cavani (86. Guedes), Pastore

Parizienii nu l-au folosit în meciul cu Amiens pe Neymar, achiziționat de la Barcelona cu astronomica sumă de 222 de milioane, brazilianul urmând să debuteze cel mai probabil etapa viitoare.

Înainte de meci, Neymar a fost prezentat oficial propriilor suporteri, în fața unui stadion neîncăpător: 48.000 de oameni.

"Mulţumesc! Sunt foarte fericit şi mândru să fac parte din acest club. Am intenţia să câştig trofee cu voi. Am nevoie de sprijinul vostru. Parisul este magic! Aici este Paris!", a declarat Neymar.

FOTO: Reuters

La spectacolul prilejuit de prezentarea lui Neymar, clubul PSG a organizat un spectacol susținut de celebrul DJ Martin Solveig.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
yeab
yeab  •  06 August 2017, 14:58

în jos !

catalynn
catalynn  •  06 August 2017, 10:28

Si totusi, merita dpdv economic, sa dai aproape un sfert de miliard pe un jucător, unde mai pui ca nu joaca gratis?! Ce sanse ai sa iti recuperezi investiția?!

dinamos.troglodytes
dinamos.troglodytes  •  05 August 2017, 22:55

Găleriile lui PSG ău fost desfiintăte deci tribunele sint doar cu cetăteni

Vezi toate comentariile (3)
Comentează