INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO+FOTO Reacția lui Özil după ce fanii adverși au aruncat cu o bucată de pâine spre el a uimit pe toată lumea

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alex SladaruJURNALISPORT - Publicat duminica, 29 aprilie 2018 23:30

Înaintea executării unui corner din timpul partidei de joi seară, din cadrul semifinalelor Europa League dintre Arsenal și Atletico Madrid, încheiată la egalitate, scor 1-1, Mesut Özil a fost lovit de o bucată de pâine aruncată de către fanii madrileni.

Secvențele următoare au creat confuzie în rândul celor care priveau confruntarea. Neamțul de origine turcă a ridicat pâinea de pe gazon, a sărutat-o și a plasat-o în dreptul frunții sale, după care a lăsat-o jos, între firele ierbii, pe marginea terenului.

Özil (29 de ani) este practicant al religiei musulmane, iar explicația gestului său se datorează faptului că risipa pâinii și a mâncării nu corespunde cu învățăturile credinței sale, acesta subliniind recunoștiința sa pentru hrana primită. Reacția mijlocașului, care a îmbrăcat tricoul rivalilor de la Real Madrid între anii 2010 și 2013, a generat ovații din partea fanilor "tunarilor".

Evoluția internaționalului german a jucat un rol crucial în privința rezultatului de pe tabelă.

Se speculează că acesta ar fi semnat o prelungire a contractului până în anul 2021, urmând să mai petreacă încă două sezoane și jumătate pe Emirates. Potrivit The Sun, remunerația play-maker-ului s-ar fi majorat la 350.000 de lire sterline pe săptămână, în condițiile în care Pierre-Emerick Aubameyang și Henrikh Mkhitaryan semnaseră în iarnă contracte de câte 180.000 de lire sterline pe săptămână, sume record până la acele momente pentru istoria clubului londonez.

34 de partidea jucat Mesut Özil în acest sezon în toate competițiile pentru Arsenal, reușind 5 goluri, 14 assist-uri și crearea a nu mai puțin de 104 șanse în fața porții

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează