INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO + FOTO Ronaldo nu e primul fotbalist care primește standing ovation de la fanii rivali » Alte 5 episoade antologice

Gerrad, Stamford Bridge FOTO: Guliver/GettyImages +2   FOTO
Gerrad, Stamford Bridge FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 22:03

Cristiano Ronaldo a primit ovații din partea fanilor lui Juventus, după prestația excelentă avută în victoria lui Real Madrid, scor 3-0.

Fanii lui Juventus nu sunt primii care au răsplătit prestația unui adversar. Mai jos, momentul în care portughezul e ovaționat de suporterii juventini.

Iată alte 5 momente celebre:

1. Ronaldo, Old Trafford 2003

Brazilianul Ronaldo a marcat două goluri în eșecul Realului pe Old Trafford, scor 3-4, contra lui United, în 2003. În momentul schimbării, întreg stadionul s-a ridicat și a aplaudat prestația.

ronaldo

2. Ronaldinho, Santiago Bernabeu 2005

Probabil cel mai celebru moment în care fanii și-au aplaudat rivalul. Într-o perioadă în care tensiunea din "El Clasico" atinsese cote maxime, "Dințosul" a marcat două dintre cele 3 goluri ale catalanilor în victoria la zero și a sărbătorit ultima reușită în aplauzele întregului stadion.

3. Alessandro Del Piero , Santiago Bernabeu 2008

Del Piero a marcat două goluri fantastice, din afara careului, în victoria lui Juventus, scor 2-0. În momentul schimbării, fanii l-au ovaționat ca pe unul dintre propriii jucători.

4. Dennis Bergkamp, Maine Road 2003

Dennis Bergkamp a răpus-o pe Manchester City în 2003, cu un hattrick, într-o perioadă în care raportul de forță era invers între "cetățeni" și Arsenal. Și a fost aplaudat de fanii lui City. 

5. Steven Gerrard, Stamford Bridge 2015

Aflat la câteva meciuri de retragere, Gerrard a primit o recompensă nesperată din partea fanilor lui Chelsea. Legenda lui Liverpool a marcat golul "cormoranilor" în egalul, 1-1, și apoi a salutat aplauzele venite din tribune de la rivali. 


gerrard

Vezi și: VIDEO Interviu dat de Cristiano Ronaldo la 24 de ore după ce a fost aplaudat în picioare de fanii lui Juventus: "Am un singur cuvânt pentru italienii din tribune"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
balauru48
balauru48  •  05 Aprilie 2018, 09:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  05 Aprilie 2018, 06:47

"Primește standing ovation" ... ai lov iu fa sa moara mama...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close