INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATUL MONDIAL AL CLUBURILOR

VIDEO+FOTO S-au decis semifinalele Mondialului Cluburilor » Cum arată gazonul pe care vor juca Ronaldo şi celelalte vedete ale Realului

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 decembrie 2014 14:59

Sîmbătă s-au disputat în Maroc cele două sferturi de finală ale Campionatului Mondial al Cluburilor, care au decis adversarele celor de la Real Madrid şi San Lorenzo.
Auckland City s-a calificat din nou cu emoţii, 1-0 cu ES Setif (VIDEO), după ce trecuse în turul preliminar de Moghreb Tetouan, reprezentanta gazdelor, la penalty-uri, scor 4-3. În celălalt sfert, Sydney Wanderers a ratat la mustaţă calificarea în dauna celor de la Cruz Azul, 1-3 (VIDEO). Formaţia care s-a impus în finala Ligii Campionilor Asiei în faţa lui Al Hilal, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf, a fost egalată în minutul 89 din penalty şi a mai primit alte două goluri în prelungiri.

Terenul de pe arena din Rabat, acolo unde marţi se va disputa meciul dintre Cruz Azul şi Real Madrid, a fost însă impracticabil din cauza gazonului ud. Apa acoperea în multe zone terenul de joc, iar cele două echipe n-au putut evolua la cel mai înalt nivel.

Organizatorii au încercat să îndepărteze apa cu ajutorul bureţilor şi a găleţilor, însă fără succes. Previziunile meteorologice nu sînt deloc bune, pentru că la Rabat va ploua pînă în ziua partidei, iar şanse ca terenul să fie practicabil sînt minime. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
dani_val
dani_val  •  14 Decembrie 2014, 21:50

Nu-i problema, macar are si Ronaldo unde sa plonjeze mai bine.

holland
holland  •  14 Decembrie 2014, 19:26

arata ca stadionul ...Stefan cel Mare cand este soare...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Decembrie 2014, 19:01

aha. arata impecabil, totul.>)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează