INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO + FOTO Scandal în Serie A » A făcut gestul ”cătușelor” spre arbitru, la fel ca Mourinho și Edi Iordănescu!

Articol de - Publicat duminica, 28 ianuarie 2018 09:29

Împotriva lui Juventus, Chievo a jucat o oră în inferioritate: 26 de minute în zece și o jumătate de oră în nouă! Dar, după ce Bastien a fost eliminat pentru două "galbene" rapide (35-37), spiritele s-au aprins în repriza a doua.

VEZI VIDEO DE LA MECI!

În minutul 61, Cacciatore s-a lovit la spate într-un duel cu Asamoah și a rămas întins pe gazon. Moment în care arbitrul Maresca a solicitat ajutor medical.

Fundașul gazdelor s-a ridicat totuși, înainte ca medicii să ajungă la el și a vrut să continue jocul. Însă "centralul" i-a cerut să părăsească întâi terenul și apoi să reintre, susținând că partida fusese oprită pentru ca el să fie văzut de doctori.

"Acesta e regulamentul", a motivat un fost arbitru italian, Bergonzi. "Cacciatore nu a mai avut nevoie de medici, nu mai trebuia să iasă", a protestat antrenorul lui Chievo, Rolando Maran.

În cele din urmă, Cacciatore a plecat spre margine, însă acolo și-a pus "cătușe". Și-a "legat" mâinile, le-a ridicat deasupra capului, după care le-a ținut la spate. Gest provocator, făcut și de Mourinho, în Italia, dar și de Cârțu și Edi Iordănescu la noi. A fost eliminat direct!

Cu doi jucători în plus, Juventus a fisurat defensiva veroneză, câștigând cu 2-0.

ddp chp 270118handcuff 448cacciatorejpg 

"Gestul lui Cacciatore a fost greșit, dar arbitrajul lui Maresca m-a întristat și m-a enervat în același timp" Rolando Maran, antrenor Chievo

706 minutetrecuseră de la precedentul gol al lui Higuain în Serie A; argentinianul are 9 reușite în acest campionat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ionutnarciss
ionutnarciss  •  29 Ianuarie 2018, 07:52
Postat de zabalutza pe 28 Ianuarie 2018, 10:27

26 in 10 si 30 in 9? Ceva nu prea se pupa...

Exprimarea este foarte bine facuta , 26 minute in 10 ( min.35-min.61) si 30 minute in 9 ( min. 61 - final meci ) . incearca sa judeci in aprofunzime aceasta remarca

balauru48
balauru48  •  28 Ianuarie 2018, 11:46

Articol scris de Jumatate, care si-a facut "fara frecvența" la Spiru Haret :))

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  28 Ianuarie 2018, 11:16
Postat de baruch pe 28 Ianuarie 2018, 10:14

iti vine sa razi cand ii auzi pe unii ca VAR-ul (care a ajuns sa desfigureze fotbalul) "e bun, ca opreste echipe ca juventus sa mai fure". uite ca juve n-are nicio treaba, cu VAR sau nu :)

Regulamentul spune clar ca jucator trebuie sa paraseasca suprafata de joc daca intra medicul. Pentru gestul cu catusele, cartonasul e la fel de clar. E vina lui Juve? Nu. De retinut ca e o echipa care nu-mi place.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează