INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STADION

VIDEO + FOTO Stadionul celui mai bine plătit jucător din lume a luat foc! Imagini dramatice din această dimineață

Articol de GSP - Publicat marti, 28 martie 2017 12:50

Stadionul echipei Shanghai Shenhua a luat astăzi foc, în jurul orei 08:30, ora locală.

The Sun anunță că la stadion a fost raportat un incediu la arena de 33.000 de locuri.

Deocamdată nu se știe de la ce a pornit incendiul și dacă sunt victime. Anchetatorii sunt la fața locului și studiază împrejurările.

 

Stadionul Hongkou a fost afectat destul de rău, iar șefii echipei se tem că nu va putea fi reparat pentru meciul următor, de pe 16 aprilie.

La  Shanghai Shenhua evoluează Carlos Tevez, cel mai bine plătit jucător din lume, cu un salariu anual de 40 de milioane de euro. Printre coechipierii argentinianului sunt Obafemi Martins și Freddy Guarin, ambii foști la Inter. Antrenor este fostul mare fotbalist uruguayan Gustavo Poyet. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
westfield
westfield  •  28 Martie 2017, 13:44

Pe camerele de supraveghere ale stadionului apar 2 persoane, recunoscute in mediul adventist sub numele de @sadiku si @nebroaska. Acestia au fost filmati patruland in jurul stadionului, cu o ira inaintea incendiului, cu cate o lopata si-o lumanare. Interogati cei 2 adventisti au declarat ca au incendiat arena in speranta ca statul roman le va construi o noua arena. Mare le-a fost mirarea cand au aflat ca au gresit stadionul. Nimeni nu-si explica cum au ajuns cei 2 adventisti in Shanghai !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează