INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - LEGANES

VIDEO + FOTO SuperMessi a învins-o de unul singur pe Leganes și își duce echipa cu un pas mai aproape de titlu: catalanii au egalat un record vechi de 38 de ani

FOTO: Reuters +9   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 aprilie 2018 11:15

Fără să forțeze prea mult, Barcelona a învins-o pe Leganes pe teren propriu, scor 3-1 și și-a consolidat astfel prima poziție. Starul catalanilor a fost din nou Lionel Messi, care a marcat toate cele 3 goluri al Barcelonei.

VEZI VIDEO AICI!

Primul a fost reușit dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, executată perfect în minutul 27. Până la pauză a fost 2-0, când argentinianul a înscris dintr-o pasă perfectă a lui Coutinho (32).

În a doua parte a jocului Barcelona a cedat deliberat terenul, a lăsat-o pe Leganes să atace mai mult. Oaspeții au înscris prin El Zahar în minutul 69. Acesta a reluat frumos de la marginea careului.

3-1 s-a făcut în ultimele minute de joc, când Messi a înscris din careul mic cu o scăriță elegantă și aduce echipa lui Valverde tot mai aproape de titlu.

FC Barcelona a egalat recordul lui Real Sociedad din 1980. A ajuns la 38 de meciuri fără înfrângere. FC Barcelona are 79 de puncte, cu 12 peste Atletico și 16 peste Real Madrid. Cele două vor juca azi meciul direct.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
f111
f111  •  08 Aprilie 2018, 13:08

Cel maI bun din toate timpurile !

pepeci
pepeci  •  08 Aprilie 2018, 12:07

Talent.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează