INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA LIGII

VIDEO+FOTO Surpriză de proporții în Cupa Angliei! O echipă promovată în Liga a 5-a a învins-o pe Leeds » Spectacol la finalul meciului

Foto: Reuters +12   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 ianuarie 2017 18:00

Cupa Angliei e o competiție în care an de an are loc cel puțin o surpriză. În acest sezon, una dintre surprize vine de la o formație abia promovată în Liga a 5-a engleză, care în urmă cu un an se duela cu FC România.

Sutton, echipă din Liga a 5-a, a învins-o pe teren propriu pe Leeds, care luptă la promovarea în Premier League, scor 1-0. Așa cum era de așteptat, la finalul partidei suporterii londonezi au invadat terenul micuței arene a lui Sutton.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Jamie Collins (32 de ani), în minutul 53, din penalty. Jucătorii lui Sutton au dat drumul la bucurie încă de pe gazon și au continuat sărbătoarea în vestiar. Vezi imagini în GALERIA FOTO!

Surpriza e cu atât mai mare cu cât Leeds United e pe locul 4 în Championship, cu 52 de puncte, iar în palmaresul echipei se regăsesc 3 titluri de campioană a Angliei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ottobraun
ottobraun  •  29 Ianuarie 2017, 18:31

asta da fotbal.. romanii sa se apuce de iobagit !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează