INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SAMPDORIA - JUVENTUS

VIDEO+FOTO Surpriză mare în Serie A: Juventus s-a salvat de la o umilință abia în prelungiri

Foto: Reuters +9   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 17:57

Sampdoria a învins-o pe Juventus pe teren propriu, scor 3-2, oaspeții marcând cele două goluri în prelungirile partidei. În minutul 79, scorul era 3-0 pentru gazde!

Trupa lui Giampaolo a supraviețuit marilor ratări ale campioanei în prima repriză, lovind letal prin Zapata, Torreira și Ferrari. Afectată de barajele CM, Juve s-a trezit prea târziu

Juventus a decontat "efectul San Siro" și al barajelor Mondiale cu un al doilea eșec în campionat. După 1-2 cu Lazio, bianconerii s-au predat și în fața revelației sezonului, Sampdoria. Care a avut chiar 3-0 pe tabelă, făcând altă victimă ilustră pe "Marassi", după "europenele" Milan și Atalanta!

3 goluri din primele 4 șuturi cadrate!

Squadra lui Max Allegri a plătit scump ratările din prima repriză, Higuain și, mai ales, Cuadrado, acuzând și arbitrajul (au cerut două penaltyuri!). Doria nu a tras decât un șut pe poartă în primele 45 de minute, dar din următoarele 3 execuții cadrate l-a bătut mereu pe Szczesny, înlocuitorul lui Buffon.

Menajat precum Barzagli, Dybala și Alex Sandro. Lanțul de erori din apărare a fost taxat cinic de Zapata, Torreira și Ferrari. Intrarea lui Dybala a pigmentat showul cu un plus de suspans pe final, golul său și al lui Higuain venind tardiv. Juve s-a depărtat la 4 puncte de liderul Napoli. 

1 punct obținuse Sampdoria în ultimele 8 jocuri cu Juventus în Serie A, cu 5 eșecuri consecutive

26 de puncte în primele 12 etape a strâns trupa lui Giampaolo, care are de recuperat restanța cu AS Roma. Cel mai bun start din istoria clubului

Vezi VIDEO cu golurile partidei!

După 13 etape, Juventus rămâne pe locul 2, cu 31 de puncte, în timp ce Sampdoria ocupă poziția a 6-a, cu 26 de puncte. Napoli profită și s-a distanțat la 4 puncte în fruntea clasamentului!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close