INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

VIDEO+FOTO Ultima nebunie a olandezilor de Ziua Îndrăgostiților » Jucătorii au ieșit pe teren însoțiți de modele în lenjerie intimă

FOTO: Twitter +3   FOTO
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2016 17:24

Începutul meciului dintre RKC Waalwijk și FC Emmen, din liga a doua olandeză, a avut parte de un moment inedit.

Jucătorii celor două formații n-au ieșit de la cabine cu copii de mingi așa cum se obișnuiește, ci cu modele în lenjerie intimă.

Cu toate că au părut extrem de încîntați, cei de la Waalwijk au pierdut pe teren propriu, scor 0-1, și în acest moment este lanterna roșie a campionatului, cu 18 puncte.

FC Emmen este a șasea, cu 37 de puncte. Meciul dintre cele două s-a jucat pe 12 februarie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
catalynn
catalynn  •  14 Februarie 2016, 20:25

Urate sunt olandezele alea frăție, nu degeaba s-au umplut de gay , ma mir ca au reusit astia sa găsescă 20 mai acătării, dar cred ca au căutat mult!

spinoza
spinoza  •  14 Februarie 2016, 17:39

La noi, modelele erau in fofoloanca goala!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close