INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO + FOTO VAR a stricat retragerea unei legende a fotbalului german » Scenografia emoționantă de pe BayArena

FOTO: Guliver/GettyImages +5   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 mai 2018 09:58

Stefan Kiessling (34 de ani) a oferit duminică ultima reprezentație în tricoul lui Bayer Leverkusen, în victoria contra Hannover, scor 3-2. 

Kiessling nu va uita cu siguranță ultimul meci pentru Leverkusen. Fanii au pregătit o coregrafie specială. Tricouri cu mesajul "Mulțumim, Kiesi!" au fost distribuite pe fiecare scaun de pe BayArena. În plus, o coregrafie imensă cu chipul legendei lui Leverkusen a fost însoțită de următorul mesaj: "Oameni ca tine sunt greu de găsit în fotbalul profesionist. Loialitatea ta necondiționată nu va fi niciodată uitată. Vei rămâne o legendă!".

"A fost o perioadă de neuitat pentru mine. Sunt atât de mândru că am jucat pentru acest club. A fost o onoare imensă"Stefan Kiessling

Gol furat de VAR

Centralul Guido Winkmann a dictat o lovitură de la 11 metri în minutul 82. Peluza de pe BayArena s-a ridicat la un semn și a cerut introducerea lui Kiessling. Antrenorul Heiko Herrlich a făcut imediat schimbarea.

Ar fi fost un finalul ideal într-o poveste cu 403 episoade, doar că sistemul VAR s-a opus. Imediat după schimbare, arbitrii au consultat sistemul video și au anulat lovitura de la 11 metri. 

131
de goluri a marcat Kiessling în cele 12 sezoane petrecute la Leverkusen

Vezi și: Răzvan Burleanu, înțepătură la adresa lui Gigi Becali: "Se practică la unele echipe" :)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează