INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA LIBERTADORES

VIDEO + FOTO Violențe cum nu s-au mai văzut! S-au bătut și pe teren, și în tribune, în Copa Libertadores » Melo și-a lovit un rival

Felipe Melo a fost extrem de nervos // FOTO: Reuters +12   FOTO
Felipe Melo a fost extrem de nervos // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 27 aprilie 2017 11:56

Partida Penarol - Palmeiras, 2-3, din grupele Copei Libertadores, s-a terminat miercuri noaptea cu o bătaie generală de o violență rară.

Întorși de la 2-0 la pauză, uruguayenii furioși s-au năpustit spre Fernando Prass, portarul brazilienilor și de-aici haosul, accentuat de ciocnirile din tribune între fani.

În încăierare, Felipe Melo, jucător la Palmeiras, l-a lovit tare cu pumnul pe rivalul Matias Mier, răzbunându-se și pentru atacurile rasiste din turul jucat la Sao Paulo.

 

"E regretabil ceea ce s-a întâmplat. Un atac premeditat, dovadă că ne-au blocat tunelul de ieșire", s-a plâns antrenorul Eduardo Baptista. Palmeiras e lider cu 10 puncte, iar Penarol ultima în grupa a 5-a, cu 3 puncte. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează