INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO+FOTO Viteziștii pun frână! Cum arată clasamentul în Serie A după remizele lui Napoli și Inter și victoria lui Juve

Foto: Reuters +8   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2017 18:44

Liderul obosit s-a chinuit la Verona și nu a putut depăși trupa cu cei mai buni maratoniști din Serie A. Callejon, Hamšík și Insigne au încercat, dar Sorrentino a închis poarta. Chievo - Napoli 0-0.

Din 6 puncte avans, Napoli mai are numai unul peste Juventus, care a suferit, dar a trecut (2-1, vezi aici VIDEO de la meci!) de codașa Benevento. "Dubla" din Ligă cu Man. City a lăsat urme, consumând energii fizice și psihice, confirmate pe Bentegodi. Chievo, bătută net de Milan, a rezistat eroic și a scos un nul.

Obosiți și fără alternative la titulari

73 la sută posesie, 19-3 șuturi spre poartă (6-1 cadrate) și 11-2 la cornere sunt capitole la care trupa lui Sarri, cu Chiricheș rezervă, a dominat sufocant, fără a și putea marca. Ocazii au fost la poarta gialloblu, Callejon, Hamšík și Insigne le-au avut pe cele mai mari, însă Sorrentino și imprecizia viteziștilor azzurri, vizibil obosiți, au ținut tabela înghețată. Nici banca nu-l ajută pe antrenorul napoletan, lipsit de soluții ofensive fără Milik și de un lateral de nivelul lui Ghoulam.

"Au o posesie înnebunitoare, dar noi ne-am apărat foarte bine. E un egal mare contra celei mai bine echipe din Serie A"
Lucas Castro, mijlocaș Chievo

2 egaluri în seria pozitivă de 17 partide are Napoli în campionat. Al doilea 0-0, după cel cu Inter de pe "San Paolo"

Inter - Torino 1-1 » "Abia am pus mâna pe daltă"

Toro a temperat avântul interist și a rupt seria de 6 victorii acasă a trupei lui Spalletti. Care a revenit de la 0-1 și putea învinge, dar transversala (a 8-a bară nerazzurra în acest campionat!) l-a salvat pe Sirigu, la șutul de la 25 de metri expediat de Vecino. "Am făcut un meci mare, iar asaltul final a fost rodul susținerii fanilor. Nu mă pot compara cu Mourinho, echipa Tripletei era o sculptură de mare valoare, eu abia am pus mâna pe daltă", a declarat antrenorul lui Inter. Vezi AICI video de la meci!

Lazio - Udinese » Ștefan Radu, oprit de potop!

Unicul român ce trebuia să fie titular azi a așteptat degeaba să joace contra lui Udinese. Ștefan Radu a fost împiedicat de ploaia torențială care a inundat Olimpico (foto), astfel că partida lui Lazio, inițial decalată, nu s-a putut disputa și s-a amânat pentru o dată ce va fi ulterior stabilită.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează