INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPORTERI

VIDEO Furioşi! Fanii lui Real Madrid s-au răzbunat pe jucători pentru startul slab din acest sezon » Gareth Bale a ieşit cel mai şifonat

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 16 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 septembrie 2014 11:43

Tensiunile au atins cote maxime la Real Madrid, după ce formaţia din capitala Spaniei a strîns doar 3 puncte în primele 3 etape din La Liga.

Deşi au transferat jucători în perioada de mercato în valoare de zeci de milioane de euro, Real Madrid nu are un sezon bun, iar fanii şi-au pierdut răbdarea. Totul a început după meciul pierdut cu 1-2 pe "Bernabeu" în faţa lui Atletico, cînd Casillas şi compania au fost fluieraţi.

Este cunoscut că fanii madrilenilor vin în număr mare la antrenamentele trupei lui Ancelotti, lucru care s-a întîmplat şi după înfrîngerea cu marea rivală din Madrid.

Jucătorii lui Real au fost înjuraţi de fani în faţa stadionului, iar lui Gareth Bale i-a fost lovită maşina în timp ce acesta intra în parcarea stadionului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
mosu90
mosu90  •  16 Septembrie 2014, 20:58

modelul fanilor lui real...

unfand
unfand  •  16 Septembrie 2014, 17:05
Postat de inginera pe 16 Septembrie 2014, 11:48

Dinamovistii si rapidistii ar spune: "suporteri de rezultat.... "

Pai vezi ca habar n-ai tastezi? Un suporter de rezultat nu e nemultumit cand echipa pierde, pur si simplu il doare in ####. Un suporter de rezultat nu se duce nervos la antrenamente ca sa urecheze jucatorii, pentru ca nu-l intereseaza daca acestia pierd sau castiga. Cand echipa castiga el e cel mai mare fan, cand echipa pierde el nu e suporter al acelei echipe.

inginera
inginera  •  16 Septembrie 2014, 12:58

Tu de unde ai mai cazut ma croncanitorule? Plimba magnetu!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează