INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

VIDEO GENIAL Cei doi Salah s-au întâlnit în Egipt! :D

Articol de GSP - Publicat joi, 03 mai 2018 15:11

Mohamed Salah este unul dintre fotbaliștii momentului, iar forma bună din acest sezon l-a adus în atenția întregii lumi.

Jucătorul egiptean e foarte popular în țara sa natală, iar de curând jurnaliștii de la Mundo Deportivo au descoperit că fotbalistul are o dublură în Egipt. Există imagini cu cei doi, iar clipul este genial și poate fi urmărit mai jos.

În acest sezon al Ligii Campionilor, Salah a reușit 10 goluri și patru pase de gol, fiind pe locul 2 în clasamentul golgeterilor, după Ronaldo, dar cu același număr de reușite ca coehipierul său Firmino.

În Premier League a marcat 31 de goluri și a oferit 9 assisturi, fiind primul în clasamentul golgeterilor.

Liverpool va juca, pe 26 mai, la Kiev, finala Ligii Campionilor cu Real Madrid.

 
Mohamed Salah tiene un doble en Egipto

¡El doble de Mohamed Salah es igual que el jugador del Liverpool FC!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează