INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO GENIAL » Manchester United revine de la 0-2 și câștigă grație inspirației lui Jose Mourinho și unui gol magnific al lui Matic în prelungiri!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2018 00:06

Ceea ce părea să fie o nouă rușine pentru Manchester United s-a transformat într-o victorie minunată contra lui Crystal Palace, 3-2, venită târziu, dar cu un gol de poveste al sârbului Nemanja Matić, omul de încredere al lui Mourinho, recuperat după ce a fost refuzat de Conte la Chelsea.

VEZI AICI VIDEO CU GOLURILE

Problemele din apărarea lui United au apărut în primele minute. După nici un sfert de oră, Crystal Palace a deschis scorul. Servit în marginea careului, Townsend a tras cu latul, mingea a fost deviată decisiv de ghinionistul Lindelof și a ajuns în vinclul porții lui David De Gea. Jocul echipei lui Mourinho nu a funcționat deloc. Deși United a avut posesia, un singur șut a fost cadrat în prima parte a jocului, iar a doua repriză părea să debuteze pe același fir.

O lovitură liberă bătută repede a surprins din nou defensiva oaspeților și l-a adus pe Van Anholt singur, față în față cu De Gea. Șut puternic la scurt și era 2-0 pentru Palace în minutul 48, care urca temporar pe locul 13 în Premier League!

Revenirea lui United

40 de minute au fost suficiente lui Manchester pentru a se metamorfoza, iar schimbările ofensive ale lui Jose Mourinho, cu Rashford în locul lui McTominay, Mata în locul lui Young și Valencia în locul lui Shaw, în au dat roade. Chris Smalling a redus din diferență dintr-o centrare a lui Valencia (55) și era 2-1.

United a început să domine copios și a restabilit egalitatea în minutul 76, când Romelo Lukaku a profitat de o bâlbâială imensă în apărarea lui Palace și a trimis o minge printre 4 jucători ai lui Palace.

Lovitura de grație a venit în prelungirile partidei, când Nemanja Matic a trimis o torpilă de la mai bine de 30 de metri, fără nicio șansă pentru Hennessey, iar Palace a revenit pe locul 18.

Manchester United adună 62 de puncte și este pe locul 2, la 16 puncte de liderul Manchester City. Are două lungimi peste Liverpool, următoarea adversară în Premier, și patru peste Tottenham. Chelsea e pe 5, cu doar 53 de puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mioriticul
mioriticul  •  06 Martie 2018, 11:20
Postat de adib pe 06 Martie 2018, 06:53

Shaw a intrat, nu a iesit. Pe Lukaku il cheama Romelu, nu Romelo.

Pe pestii impachetati cu fituica asta nu-i deranjeaza

dinamo100
dinamo100  •  06 Martie 2018, 09:54

Matic "o torpila de la mai bine de 30m"!!!. Trebuie sa fii total pe dinafara acestui sport ca sa spui ca a tras de la o asa distanta. Pot sa bag mana in foc ca n-au fost nici 25 m.

geocluj
geocluj  •  06 Martie 2018, 09:34

Matic n-a fost refuzat de Conte la Chelsea. A fost transferat peste capul lui si in ciuda protestelor lui Conte...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează