INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA / ATLETICO - VALENCIA 1-0

VIDEO » Godín și-a pierdut 3 dinți după ce a fost lovit cu pumnii în gură de portarul Valenciei

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 05 februarie 2018 09:23

Căpitanul lui Atletico, Diego Godin, era plin de sânge când a fost schimbat, în minutul 51. Neto a vrut să respingă, dar l-a făcut KO pe fundașul uruguayan.

Atletico a trecut de Valencia și s-a distanțat la 9 puncte de echipa lui Marcelino. Locul 2 pare asigurat. Dar meciul l-a lăsat pe Simeone fără cei doi fundași centrali.
După ce Savici a suferit o leziune musculară, fiind înlocuit în minutul 29, Diego Godín s-a accidentat și mai grav. Imediat după pauză, la o lovitură liberă, portarul Valenciei, Neto, a vrut să boxeze mingea. A ratat-o, însă nu l-a ratat pe Godín. L-a lovit cu pumnii în gură pe căpitanul gazdelor.

Inițial, arbitrul nu a realizat ce se întâmplase. Avertizat de jucători, Ignacio Iglesias a chemat imediat medicii. Lovitura fusese atât de violentă încât i-a smuls 3 dinți uruguayanului. La reluare, se observă cum îi sar dinții lui Godín după teribilul impact. Și el a fost schimbat. Era minutul 51.godin

Fluierat, Griezmann le-a cerut propriilor fani să tacă

Spre sfârșit, Atletico a avut ocazia unui contraatac, dar Griezmann a preferat să înmoaie acțiunea, ținând de minge și lăsând secundele să treacă, în așteptarea ultimului fluier. Moment în care fanii gazdelor, care ar fi vrut ca francezul să forțeze golul de 2-0, l-au fluierat îndelung. Reacție ce l-a enervat pe atacant. Le-a făcut semn să tacă. "Griezmann a făcut ce trebuia să facă. Jucătorii interpretează cel mai bine ce se întâmplă pe teren", a declarat Cholo Simeone. "Toatele alegerile lui Griezmann au fost corecte în această seară". 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează