INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

VIDEO Gol pentru Bogdan Stancu în Turcia! Echipa sa a ajuns însă la 5 meciuri fără victorie

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 ianuarie 2018 21:50

Bogdan Stancu a reușit încă un gol pentru formația turcă Bursaspor. Internaționalul român de 30 de ani a reușit să deschidă scorul pentru echipa sa în deplasarea cu Alanyaspor.

VEZI VIDEO!

A fost găsit bine în fața porții, de unde a trimis cu latul sub bară. N-a fost suficient pentru echipa sa, care până la urmă a pierdut cu 1-3.

Românul n-a terminat partida pe teren, fiind schimbat în minutul 83. Nici Grozav n-a fost integralist. Titular și el la Bursaspor, acesta a părăsit terenul după 61 de minute.

Fără victorie de 5 partide, Bursaspor este pe locul 9 în Turcia, cu doar 25 de puncte. Bogdan Stancu a ajuns la 5 goluri în acest sezno, având și 2 pase decisive.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  28 Ianuarie 2018, 17:40

Astia sunt atacantii echipei nationale. Daum a fost vinovat de pierderea calificarii.Poate sa fie Tucudean.Deocamdata in pregatiri la CFR n-a aratat mare lucru.Sa speram. Daca nu si nu, F Coman si scandurica Tanase.

capca1
capca1  •  28 Ianuarie 2018, 09:09

Să vină convocareeeaaaaa , a marcat 5 goluri ! Și-a mai dat și două pase decisive !!! Gata, l-avem pe noul Hagi ! Astea-s cifre de mijlocaș, nu de vârf de atac ! Cred că, în tot campionatul, Stancu o fi alergat vreo 300 de metri ! Vai, mama lui !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează