INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO Gol superb de la 35 de metri reuşit de Diogo Figueiras » Concurează la reuşita începutului de an

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 februarie 2015 21:53

Meciul dintre Sevilla şi Espanyol din etapa a 21-a din La Liga, scor 3-2, a adus unul dintre cele mai frumoase goluri ale anului.

Diogo Figueiras, fotbalistul Sevillei în vîrstă de 23 de ani, a reuşit un gol senzaţional de la 35 de metri prin care a egal scorul la 1 pe tabela de marcaj.

3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Diogo pe site-ul de specialitate transfermarkt.de

Vezi VIDEO cu golul superb al lui Diogo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
nicolaiec
nicolaiec  •  02 Februarie 2015, 01:23

Videoclipurile voastre nu merg niciodata. Link-uri catre adrese inexistente, fisiere care nu pot fi gasite, de ani de zile stiu ca daca fac click pe Vezi video, stiu ca nu o sa vad nimic. Nu puteti sa puneti o sursa de incredere gen youtube, dailymotion sau ceva care chiar sa stea acolo mai mult de 5 minute de la scrierea articolului?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Februarie 2015, 22:37

cu scuzele de rigoare, este un gol mai degraba intamplator.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează