INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Gone in 11 seconds! Mourinho, furios după ce Manchester United a primit cel mai rapid gol din istoria Premier League: "Mi-a ucis echipa" » Umilință pentru Chelsea + victorie pentru City

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2018 10:08

Tottenham s-a impus în fața celor de la Manchester United, 2-0, într-un meci din etapa a 25-a din Premier Legue. Jose Mourinho, managerul lui Manchester United, a plecat la vestiar în minutul 43 după o primă repriză dezastruoasă: "Nu există ceva mai jalnic decât să iei gol cum se fluieră startul meciului".

Niciodată în istoria Premier League, Manchester United nu mai primise un gol atât de rapid. În 11 secunde, Tottenham a ajuns din patru pase în careul "diavolilor", Eriksen finalizând elegant, la colțul lung. O lovitură cumplită, greu de suportat de Mourinho. 

Iar la jumătatea primei reprize, Jones, care greșise și minutul 1, și-a dat autogol! De nervi, managerul oaspeților a dispărut la vestiare în minutul 43.

"Am fost ridicoli în apărare. Nu există ceva mai jalnic decât să iei gol cum se fluieră startul meciului, în mai puțin de 15 secunde", a declarat portughezul la sfârșit. "Primul gol a fost o acumulare de erori. Jucătorii mei au văzut de nenumărate ori cum începe Tottenham partidele. A fost foarte, foarte rău".

Mourinho, care riscă acum să piardă și locul 2, având doar 3 puncte înaintea lui Liverpool și Chelsea, l-a taxat și pe Jones: "Al doilea gol nu a fost ridicol, ci ghinionist. Dar mi-a ucis echipa. Teribil". 

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

Manchester CITY - WEST BROM 3-0: 101 goluri. Și 15 puncte avans

Dacă United pierde, City continuă să câștige. A 22-a victorie, mai are două egaluri și un singur eșec, și avantajul liderului a crescut la 15 puncte! Echipa lui Guardiola, întâia din Premier care depășește 100 de goluri în toate competițiile, a presat-o permanent pe West Brom. Dar Pep a rămas fără David Silva, accidentat la șold, și a avut noroc că Diaz și Walker au scăpat teferi după tacklingurile feroce ale adversarilor. 

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

CHELSEA - BOURNEMOUTH 0-3: Campioana ratează Liga?

Surprinzătoare înfrângerea dură suferită de Chelsea, a 5-a în acest sezon de Premier, a 3-a acasă. Campioana, cu Hazard titular în vârful atacului (Morata nu e refăcut, iar Giroud de-abia s-a transferat), riscă să iasă din Top 4 și să rateze viitoarea ediție a Ligii. "Sunt îngrijorat", a declarat managerul Conte. "Nu va fi ușor să rămânem printre primele patru. Va trebui să fim pregătiți de bătălie".

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
10155894448239485
Silviu Gheorghe  •  01 Februarie 2018, 12:14

http://www.forestunitedyouthfc.co.uk/teams/144182/news/u14-keep-100-start-to-league-by-winning-12-0-2050410.html

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close