INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID - LEGANES

VIDEO Griezmann show » Starul lui Atletico Madrid s-a distrat cu Leganes! A dat 4 goluri și e gata de derby-ul cu Barcelona

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 01 martie 2018 08:50

Atletico Madrid, locul 2 din Spania, s-a impus categoric pe teren propriu, 4-0 cu Leganes, într-un meci din etapa a 26-a din La Liga.

Omul meciului a fost francezul Antoine Griezmann. Atacantul de 26 de ani a marcat toate cele patru goluri ale formației lui Diego Simeone, reușind cel mai bun meci din acest sezon.

Griezmann a marcat câte două goluri pe repriză. A deschis scorul în minutul 26, cu un șut din mijlocul careului și l-a majorat în minutul 35, dintr-o lovitură liberă de la 18 metri. În repriza a doua, în minutul 56, francezul a marcat cu o lovitură de cap de la 11 metri, iar scorul final l-a stabilit în minutul 67, cu un șut de la 10 metri.

Vezi aici VIDEO

După acest meci, atacantul a ajuns la 7 goluri marcate în ultimele două meciuri. Griezmann are 15 goluri în 22 de partide în La Liga.

Atletico este pe doi, cu 61 de puncte, cu 4 mai puțin decât Barcelona, care joacă azi, de la ora 22:00, cu Las Palmas. Etapa viitoare, duminică, 4 martie, Barcelona și Atletico Mardid se vor duela într-un meci care ar putea decide campioana Spaniei.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează