INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Guardiola e de neoprit! City a zdrobit-o pe Tottenham » Toate rezultatele zilei în Premier League

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 decembrie 2017 21:02

Manchester City nu are rival în Premier League și rămâne fără înfrângere și după meciul cu Tottenham de pe teren propriu, câștigat categoric cu 4-1.

Gundogan a deschis scorul pentru echipa lui Guardiola, iar în partea secundă De Bruyne și "dubla" lui Sterling au majorat proporțiile scorului. Gabriel Jesus a ratat un penalty pentru cetățeni la scorul de 2-0, în timp ce Eriksen a marcat golul de onoare al oaspeților în minutele de prelungire.

City rămâne liderul autoritar din Anglia, cu 17 victorii, un singur egal și 52 de puncte. Manchester United, care va evolua duminică în deplasare cu West Brom, este la 14 puncte în urma celor de la City.

Chelsea și Arsenal, victorii la limită pe teren propriu

Tot sâmbătă, Arsenal s-a impus la limită pe teren propriu în fața nou-promovatei Newcastle, scor 1-0, grație reușitei lui Ozil din prima repriză.

Chelsea a câștigat tot cu 1-0 pe teren propriu în fața lui Southampton, în timp ce Leicester a fost învinsă la scor de neprezentare, 0-3 cu Crystal Palace.

Rezultatele zilei

VIDEO Leicester - Crystal Palace 0-3 
Au marcat: Benteke '19, Zaha '40, Sako '90+4

VIDEO Arsenal - Newcastle 1-0
A marcat: Ozil '23

VIDEO Brighton - Burnley 0-0

VIDEO Chelsea - Southampton 1-0
A marcat: Alonso '45+3

VIDEO Watford - Huddersfield 1-4
A marcat: Doucoure '68 / Kachunga '6, Mooy '23, '89 (pen.) Depoitre '50

VIDEO Stoke - West Ham 0-3
Au marcat: Arnautovici '75, Sakho '86

VIDEO Manchester City - Tottenham 4-1
Au marcat: Gundogan '14, De Bruyne '70, Sterling '80, '90 / Eriksen '90+3

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează