INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

VIDEO Hope Solo îi face praf pe Messi și Neymar și-l amenință pe Boniek: "Ce-ai spune de un șut în c***e?!"

FOTO: Gulliver/GettyImages
FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iunie 2017 15:17

Hope Solo (35 de ani), portarul celor de la Seattle Reign, i-a ironizat pe Lionel Messi, Neymar și pe legenda fotbalului polonez, Zbigniew Boniek.

Solo a apărut într-o emisiune la Eurosport, alături de Eric Cantona. Starul celor de la Seattle a explicat diferențele salariale dintre fotbalul masculin și cel feminin: "Sunt întrebată des dacă există la feminin o jucătoare talentată ca Messi sau Neymar. Nu am auzit niciodată vreo femeie care să aibă suficienți bani încât să se gândească la evaziune fiscală".

Boniek declarase cu ceva timp în urmă: "Când vine vorba de fotbal, contribuția femeilor este inutilă". Hope a reacționat extrem de dur la remarca polonezului: "Ce-ai spune de un șut în c***e?!"

Hope Solo este dublă campioană olimpică cu naționala Statelor Unite ale Americii. Are în palmares și un titlu de campioană mondială.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
andrei.33
andrei.33  •  04 Iunie 2017, 02:48

Nu intereseaza pe nimeni fotbalul feminin. D-ra se baga in seama la o emisiune de can-can. Are o alta orientare sexuala declarata, si uraste barbatii, cum e si normal, desi doreste sa fie ca ei.

almaviva
almaviva  •  03 Iunie 2017, 18:06

"'Godfather Part 4' de Sepp Blatter... " Briliant!!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  03 Iunie 2017, 17:56

Extraordinar! Mi-ti cenzurat comentariul pt ca nu e "politically correct"? Stupizilor!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează