INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA // BRIGHTON - MAN. UNITED 1-0

VIDEO I-a făcut pachet pe Martial și Rashford! Jose Mourinho și-a criticat atacanții după primul eșec cu Brighton în 36 de ani: "De asta joc mereu cu Lukaku"

Articol de - Publicat sambata, 05 mai 2018 12:03

Managerul a dat vina pe Rashford și Martial, explicând de ce mizează mereu pe Lukaku. ”Unora nu le pasă de locul 2, au venit în plimbare la malul mării. Nu sunt sigur că toți sunt dezamăgiți de rezultat”.

Mourinho și-a menajat șase titulari contra lui Brighton, cu gândul la finala Cupei Angliei, și riscă să scape și locul 2 în Premier League.

Man. United a pierdut, după 36 de ani, contra "pescărușilor", prilej ca managerul portughez să-și critice echipa, acuzând jucătorii mai puțin folosiți și atitudinea din teren: "Acum cred că aveți răspunsul la eterna întrebare de ce-l folosesc mereu pe Lukaku. Rezervele nu au fost la nivelul pretențiilor".

"Nu mă recunosc!"

Jose a fost deranjat de evoluția "diavolilor roșii" mai ales din prima repriză, dând vina pe Rashford și Martial: "Unora nu le pasă de locul 2, au venit în plimbare la malul mării. Eu sunt decepționat, dar nu sunt convins că toți sunt dezamăgiți de rezultat. Salvarea de la retrogradare a contat clar mai mult decât obiectivul nostru, s-a văzut încă din primul minut. Și dacă nu aș fi insistat atât în cursul săptămânii în a anticipa acest scenariu. Abia în ultimele 20 de minute, am văzut un pic de mândrie, dar nu am putut să-i motivez. Nu mă recunosc!".

VIDEO CU GOLUL DIN BRIGHTON - MANCHESTER UNITED 1-0

Vinerea neagră

Diferența în primul meci din istorie pierdut vinerea în Premier de United a făcut-o Pascal Groß. Golul său, ce asigură încă un sezon în Premier pentru Brighton, a fost validat cu ajutorul tehnologiei video de linia porții.

3 eșecuriîn fața unor echipe nou-promovate n-a mai suferit Manchester Unied într-un sezon din 1989-1990

45%din cele 33 de goluri marcate de Brighton în campionat poartă amprenta lui Groß, cu 7 reușite și 8 pase decisive

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
nune
nune  •  05 Mai 2018, 16:56

"VIDEO CU GOLURILE DIN BRIGHTON - MANCHESTER UNITED 1-0". GOLURILE. :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează