INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

VIDEO I-a spart faţa! » Fault brutal în prima ligă din Rusia

Aşa arată faultul făcut de Kerjakov asupra lui Dikan
Aşa arată faultul făcut de Kerjakov asupra lui Dikan

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 aprilie 2012 23:06

Accidentare teribilă la meciul Spartak Moscova - Zenit (1-2).

Portarul gazdelor Dikan a fost lovit intenţionat de atacantul Kerjakov (foto), pe care ieşise să-l blocheze. Ucraineanul a suferit multiple fracturi ale oaselor faciale, mandibulei, pometelui şi osului orbital drept plus o comoţie cerebrală. VEZI MAI JOS VIDEO!

Dikan (34 de ani) va sta cel puţin o lună în spital şi sigur ratează Euro 2012.

ALTE ŞTIRI DIN FOTBALUL INTERNAŢIONAL:

Bănci şi cimitire
STRANIERI. Boloni şi-a criticat jucătorii după eşecul lui PAOK cu Giannina (1-2). "Cui îi e frică să renunţe la fotbal! Vreau o trupă de învingători, dar nu înţeleg de ce nu jucăm bine şi acasă. N-am jucători indispensabili, doar ştiţi că cimitirele sînt pline de oameni de neînlocuit. Şi nu pot fi sigur că mă calific în play-off. Nici băncile nu dau garanţii", a declarat antrenorul român.

"Nu sînt de Chelsea"
STRANIERI. Dan Petrescu pariază că Barcelona va fi iar regina Europei şi o va detrona şi pe Real. "E parcă de pe altă planetă. Ţineţi minte: va fi campioana Spaniei!", a spus antrenorul lui Kuban la Radio GSP. "Bursucul" anunţă că i s-a redus clauza de reziliere a contractului de la 5 la 3 milioane $ şi că nu visează la Chelsea: "Nu sînt un nume şi nu merit s-o antrenez. Încă".

Autogol de 300.000 euro!
ITALIA. Andrea Masiello a continuat ieri seria arestărilor în scandalul pariurilor ilegale. Fostul fundaş al lui Bari, 26 de ani, suspendat pe 15 ianuarie de Atalanta, a admis la Procuratură că a vîndut derbyul cu Lecce (0-2) din 15 mai 2011 pentru 300.000 de euro. Masiello a dat un autogol caraghios în minutul 46, facilitînd victoria oaspeţilor şi salvarea de la retrogradare. Alţi 8 foşti jucători şi 5 partide ale lui Bari din ultimele două sezoane se află în anchetă pentru blat.

Robben blindat
GERMANIA. Bayern i-a prelungit cu doi ani contractul olandezului Arjen Robben, scadent în 2013. Viitorului adversar al "tricolorilor" în calificările CM 2014, ce a marcat decisiv în ultimele două victorii bavareze, în Ligă şi în campionat, îi va creşte salariul la 7 milioane de euro anual.

INBOX
- ANTRENORUL lui Mutu la Cesena le-a arătat degetul mijlociu fanilor lui Lecce după remiza (0-0) de duminică. "Nu tolerez insultele. Dacă ei nu mă respectă, n-o fac nici eu!", spune Beretta.
- ANDY CARROLL l-a înjurat pe managerul Dalglish pe finalul partidei pierdute de Liverpool (0-2) la Newcastle. "Nu am plonjat în careu, nenorocitule!", i-a strigat şi fostului său antrenor Alan Pardew.
- GENOA a rămas fără nocturnă şi riscă să nu joace meciul cu Cesena din 11 aprilie. Primăria a tăiat lumina pentru neplata datoriilor, punînd în pericol şi partida Sampdoria-Brescia (14 aprile).
- MILAN a cerut federaţiei italiene arbitri de poartă şi-n campionat. Campioana s-a plîns că i s-a anulat sîmbătă alt gol valabil la Catania, după reuşita lui Muntari cu Juventus.
- UN FAN de 23 de ani al lui Goias a fost ucis cu focuri de armă după ciocnirea cu suporterii lui Vila Nova, produsă într-un parc din centrul oraşului Rio de Janeiro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
zold8
zold8  •  03 Aprilie 2012, 17:20

M-am enervat si m-am dus in presa rusa. Auzi ce zic sport.ru: "In this situation, the worst thing - it's hysteria. Hysterics from anywhere on a single collision. One game moment. Which, in fact its football, not worth a jigger. Yes, the injured Dikan - serious injury, but it is a consequence of playing time. It is a terrible coincidence, but it was coincidence." Pentru aia mai prosti in traducere simpla: Asta e fotbalul. Asa se joaca. Ciocu mic sau mars la desene animate.

zold8
zold8  •  03 Aprilie 2012, 17:10
Postat de dinamovistadevarat91 pe 03 Aprilie 2012, 08:26

Scuze ca ma bag dar cred ca sunteti chiori amandoi! Cand te gandesti ca o eventuala lovitura cu genunchiul in fata i-ar fi fatala portarului care se expusese ca prostu' faci tot posibilul sa franezi macar dak nu sa sari !Nu-ti continui alergarea ca bezmeticul!A fost vatamare intentionata!!Au scris bine cei de la gsp!Sa fi fost eu in locul lui kerzhakov,incercam sa sar ,o lasam dreaq de minge decat sa-l mutilez pe saracul om!!

Esti dobitoc. N-ai nici o scuza, stai jos. La fel de bine poti sa zici ca de ce a vrut portaru sa isi bage fata in picioru atacantului. Chiar tu ai zis. Pai si fotbal mai jucam si noi? Macar un pic asa? Se mai duce cineva dupa basica aia sau stam fiecare la noi in teren si dam tare in ea poate poate o intra?

criticul89
criticul89  •  03 Aprilie 2012, 10:59

intentionat gsp-rostilor nu ???? vai de mama proasta; nici sa apreciati o faza banala ca asta nu sunteti in stare !!! ar tb sa fie interzis prin lege sa fii atat de prost....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează