INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - FIORENTINA 2-0

VIDEO I-au bătut şi desculţi! » Matri a înscris fără gheată al doilea gol al lui Juve în meciul cu Fiorentina :D

Matri a înscris, doar în ciorapi, al șaselea gol în 13 meciuri din acest campionat // Foto: Reuters
Matri a înscris, doar în ciorapi, al șaselea gol în 13 meciuri din acest campionat // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 10 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 februarie 2013 22:04

Atacanţii lui Conte au lichidat conturile pînă la pauză, Matri reuşind să înscrie şi fără gheată, într-un meci la discreţia liderului.

Juventus a ieşit din criză şi s-a dezlănţuit ieri cu Fiorentina (2-0). Campionii au reuşit probabil cea mai bună repriză din 2013 şi dublul avantaj asigurat la pauză a fost suficient pentru al doilea triumf la rînd în campionat. Un rezultat parafat de atacanţi şi securizat de reflexele lui Buffon în faţa lui Jovetici.

VIDEO: Vezi AICI golul lui Matri!

Vucinici l-a bătut primul pe Viviano, cu un şut din afara careului. Şi tot muntenegreanul a ratat singur cu portarul viola şansa lui 2-0. Noroc că Matri, care marcase duminică şi pe terenul lui Chievo, nu a greşit ţinta. Servit după o splendidă acţiune personală de Vidal (a şaptea pasă decisivă), vîrful torinez a punctat desculţ, aproape de punctul de la 11 metri, după ce-şi pierduse puţin mai devreme gheata!

Juve a mai pierdut ceva mult mai important în repriza secundă: Vucinici şi De Ceglie s-au accidentat. Dar trupa lui Montella n-a mai putut reveni, iar Viviano a mai scos o dată la ocazia lui Matri. Liderul a făcut o bună repetiţie pentru duelul cu Celtic din Ligă şi ţine la distanţă rivalele la titlu, Napoli şi Lazio.

A fost sau nu regulamentar?
Golul doi a născut o discuţie: trebuia ori nu validată reuşita lui Matri? "Da, mi-am pierdut gheata draptă puţin înainte să şutez, pentru că în acţiunea anterioară mă descălţase un adversar", a recunoscut atacantul juventin în pauză. Regulamentul nu e clar şi rămîne la latitudinea arbitrului să decidă cît timp a jucat Matri desculţ. "Dacă e vorba de cîteva secunde golul e corect", a zis fostul arbitru Ioan Crăciunescu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
tuku
tuku  •  10 Februarie 2013, 14:22
Postat de chepandy pe 10 Februarie 2013, 13:40

da bre, poate eliminat trebuia si suspendat 1 an?

Bravo scorpie! Se poate sa fi si obiectiv.. Nu te intreb de valabilitatea golului, ca stiu raspunsul si ma razgandesc cu aprecierile. @chepandy, esti bland, poate exclus pentru lipsa de fair-play urat mirositor...

chepandy
chepandy  •  10 Februarie 2013, 13:40
Postat de costy19tm pe 10 Februarie 2013, 12:28

Trebuia data lovitura indirecta si cartonas galben pentru atacant. Nu exista cateva secunde sau minute de cand a fost descaltat.

da bre, poate eliminat trebuia si suspendat 1 an?

costy19tm
costy19tm  •  10 Februarie 2013, 12:28

Trebuia data lovitura indirecta si cartonas galben pentru atacant. Nu exista cateva secunde sau minute de cand a fost descaltat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează