INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REACŢIE

VIDEO Ibrahimovici i-a descris pe Ronaldo şi Messi, dar a surprins cînd s-a autocaracterizat :)

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iulie 2015 17:30

Zlatan Ibrahimovici a lovit fotbalul mondial nu numai prin jocul său extraordinar, dar şi prin declaraţiile care l-au făcut unic.

Ultima ispravă a venit cînd suedezul a acordat un interviu celor de la Sports Illustrated. Zlatan a fost rugat să-i descrie pe marii săi rivali: Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo.

Pe argentinian l-a caracterizat ca fiind "fantastic", în timp ce portughezul este doar "bun" pentru Ibra. Momentul interesant a venit cînd suedezul a fost rugat să se autocaracterizeze. N-a stat prea mult pe gînduri şi a spus "wow".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
jalabert
jalabert  •  28 Iulie 2015, 10:35

cauta sa vezi cand a mai avut argentina 22 ani fara nici un trofeu.

jalabert
jalabert  •  28 Iulie 2015, 10:31

messi si roaldo un fel de dragusanca si simona senzual. ce a facut ma messi cu argentina in toata cariera lui? pai argentina traverseaza cea mai lunga perioada din istoria nationalei in care nu a castigat nici un trofeu.

911722542203356
Tudor Serafimov  •  27 Iulie 2015, 20:37

Chiar si Ibra' care nu a avut o relatie foarte buna cu Messi ba chiar mai mult se spunea ca din cauza lui Messi a plecat de la Barca si tot spune ca e diferenta mare intre Messi si CR

Vezi toate comentariile (3)
Comentează