INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MOLDOVA

VIDEO Imagini amuzante de pe stadionul lui Sheriff Tiraspol » Suporterii unei rivale au făcut spectacol în tribune într-un mod amuzant :)

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iulie 2017 21:51

Sheriff Tiraspol a remizat în weekend cu Zimbru Chișinău pe teren propriu, scor 2-2. Formația din Capitală a egalat la ultima fază, prin Sobrinho.

Partida a fost una foarte interesantă și în tribune, unde suporterii oaspeți au făcut spectacol și au postat pe pagina de Facebook.

Din cauza ploii tribunele au fost inundate, motiv de distracție pentru fanii oaspeți. Cum suprafața era una alunecoasă, aceștia au mimat că înoată și s-au amuzat copios.

 

Să fie ploaie, să fie vânt...

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează