INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO Imagini șocante cu un fost fotbalist din Serie A supus la tortură

Articol de GSP - Publicat marti, 04 august 2015 20:28

Al Saddi Gaddafi, fiul dictatorului libian Muammar Gaddafi și fostul jucător al celor de la Perugia, Udinese și Sampdoria, a apărut într-o înregistrare șocantă în care e torturat într-o închisoare din Tripoli.

Acesta e închis din 2014 cînd cei din Niger l-au extrădat. Filmarea a apărut la o săptămînă după ce fratele lui mai mare, Saif, a fost condamnat la moarte într-un tribunal din Libia.

Fostul fotbalist e acuzat că în 2006 a fost implicat în dispariția unui fotbalist libian și comentator, Bashir Al-Riani.

 Cînd tatăl său Muammar a aflat că vrea să joace fotbal l-a trimis la cea mai bună echipă din Tripoli, Al Ahli, fiind singurul jucător al echipei cu numele imprimat pe spatele tricoului.

Ajunsese căpitanul naționalei, iar arbitrii erau amenințați cu moartea pentru a lua decizii în favoarea jucătorului. În 2003 cînd Perugia l-a transferat, Muammar Gaddafi a investit o mulțime de bani acolo, însă fiul său a jucat doar un meci.

Poliția din Tripoli a pornit o investigație după ce filmulețul a fost făcut public.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
6.6.6
6.6.6  •  05 August 2015, 06:55

inainte de a va da filozosfi si judecatori cititi asta: http://www.cocoon.ro/?p=8761

bvd_magheru
bvd_magheru  •  05 August 2015, 00:36
Postat de ftwraku pe 04 August 2015, 22:19

esti naiv....americanii au o lunga traditie in a sustine cei mai mari *** in functii,ca mai apoi,cu aceiasi ipocrizie sa se debaraseze de ei...Saddam este doar un exemplu. Un exemplu recent,si cel mai bun este actuala familie regala din Arabia Saudita care este plina de *** sadici....acolo au fost oameni omorati doar ca au indraznit sa ridice anumite intrebari. Neocolonialism in zona aia nu poate exista decat prin anarhie si prin coruptie,abuzuri....Poi intr-o perioada de linistie,SUA nu ar putea niciodata sa controleze resursele din zona aia. Extremismul de ce creste asa de mult?> ca sunt lucrurile prea frumoase si prea cinstite? Poi ce pretexte ar mai invoca ei daca prostia nu ar mai arunca cu bombe si ar exprima pareri democratice si logice? poi normal ca ei trebuie sa agite lucrurile. In fine,eu nu inteleg de ce este acest subiect in GPS....CHIAR NU ISI ARE ROSTUL ARTICOLUL asta.

Ce "traditie" bai demagogule . Politica de Stat in lume nu numai in Occident a fost descrisa cel mai bine d Machiavelli . Mai las-o moale cu HEI RUPISMUL !!! Politica de stat al unui sistem recurge si la mijloace neortodoxe pentru asi anihila inamicii .

balauru48
balauru48  •  04 August 2015, 23:23

Pentru ca va pasa de sport, nu-i asa, pseudoziaristi de la gsp?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează