INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

VIDEO Imagini senzaționale cu Dani Alves în satul natal » I-a chemat pe Messi șI Neymar să joace fotbal pe câmp: "Să-i văd jonglând aici"

Articol de - Publicat vineri, 23 iunie 2017 09:40

Dani Alves,fundașul brazilian al lui Juventus, i-a invitat în satul său natal, Juazeiro, pe Messi și pe Neymar: "Aici să-i văd jonglând, printre pietre!".

Dani Alves tocmai și-a reziliat contractul cu Juventus și se pregătește pentru un altul de milioane de euro, la Manchester City.

Iar vacanța a ales să și-o petreacă nu pe Coasta de Azur, la Miami sau în Caraibe, ci în satul său natal, Juazeiro, din statul Bahia. În cămăruța sărăcăcioasă unde dormea în anii copilăriei și pe pământul arid, plin de pietre, unde a început fotbalul:

"Pe Camp Nou sau pe Bernabeu e ușor să dai goluri. Aici aș vrea eu să-i văd jonglând pe Messi și pe Neymar!".

Motivul întoarcerii sale la rădăcini? "Nu vreau să uit de unde am plecat. Mă ajută să-mi purific fericirea", a explicat internaționalul brazilian în vârstă de 34 de ani între două runde de domino, un joc foarte popular în Juazeiro.

 

Fostul jucător al Barcelonei susține că n-are nevoie "de bani și de aplauze. Tot ce-mi trebuie e sănătate, un pat bun, o saltea și multă voință". Ingredientele perfecte pentru o aventură în Premier League! 

"Viața e foarte grea când ești sărac. Eu știu mai bine ca oricine" Dani Alves, fundaș brazilian

4.500.000 €pe an va câștiga Damo Alves la Manchester City

 

 

"A raiz é a fortaleza de uma grande árvore" #nordestinocommuitoorgulho #goodcrazyinthahouse

A post shared by DanialvesD2 My Twitter (@danialves23) on

 

"Benzido por Deus" #goodcrazyinthahouse #nordestinocommuitoorgulho #goodvibealways #

A post shared by DanialvesD2 My Twitter (@danialves23) on

 

"A gente é isso aqui e muito mais" firmou meu povo!? Pacimaaaaaa #goodcrazyinthahouse #goodvibealways✌ #nordestinocommuitoorgulho

A post shared by DanialvesD2 My Twitter (@danialves23) on

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
valentinn10
valentinn10  •  23 Iunie 2017, 10:45

Frumos , f . frumos darnu mai vad de loc saracia din cauza milioanelor...pai...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează