INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA SPANIEI

VIDEO Imagini şocante: Arda Turan a aruncat cu gheata după asistent :O Avem şi noi un caz celebru » Barcelona se califică în semifinalele Cupei Spaniei

Articol de GSP - Publicat joi, 29 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 29 ianuarie 2015 17:18

Elevii lui Luis Enrique s-au impus şi în retur, 3-2, după ce învinseseră în primul meci cu 1-0.
Fernando Torres a deschis scorul în minutul 1, fiind la prima reuşită pe «Calderon» după revenirea la Atletico. Neymar a egalat imediat (9), Raul Garcia a marcat dintr-un penalty discutabil (30), Miranda a înscris în proprie poartă (38) şi Neymar a stabilit scorul final încă din minutul 41. VEZI AICI VIDEO CU GOLURILE!

Atletico a cerut penalty la henţul în careu al lui Jordi Alba, în prima repriză. Gabi a fost eliminat la pauză din cauza protestelor, iar Mario Suarez a plecat şi el la vestiare în minutul 84.

Frustrat că nu a primit un fault, Arda Turan a aruncat cu gheata după arbitrul asistent, în minutul 48! 

Şi românii au făcut la fel
În etapa a cincea a sezonul 1998/1999, la sfîrşitul partidei dintre Universitatea Craiova şi Oţelul Galaţi, 0-1, Ilie Balaci, pe atunci antrenor al oltenilor, l-a lovit cu ghetele în cap pe Aron Huzu. "Centralul" a avut nevoie de cîteva copci pentru a închide rana, iar Balaci a fost suspendat un an şi a primit o amendă uriaşă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
para.para
para.para  •  29 Ianuarie 2015, 23:20

Baaaa va faceti dreaq de rasul planetei, mai si scrieti ca s-a intamplat si la rromanika, doar ca la rromanika s-a lasat cu suspendare de 1 an. Utati ba fotbal in tari civilizate, unde nu se impart suspendari in stanga si-n dreapta, dupa cum joaca turma voastra nationala.

wwerko80
wwerko80  •  29 Ianuarie 2015, 20:44
Postat de irishjoe pe 29 Ianuarie 2015, 08:50

hoatele europei Juventus si Barcelona !!

Penalty gratis pt atletico si gol valabil anulat pt Barca. UEFALONA!!!!!11!!1!1!

florin_99
florin_99  •  29 Ianuarie 2015, 18:09
Postat de valentino22 pe 29 Ianuarie 2015, 17:08

Esti prost? Ala nu a fost fault...Mascherano nui il atinge pe ala de la Atletico...ala de la Atletico intra in Mascherano, il loveste peste picioare si se arunca pe jos. Trebuie sa fi chior sa spui ca ala a fost fault.

Esti chior? Mingea unde este?A trecut de Mascherano dar nu a mai trecut adversarul. Fault a fost, in afara careului,dar este fault.Nu este nevoie sa ii dai peste picioare ca sa se dea fault.Pune putin mana pe regulament si vei vedea ca avem dreptate. In rest...Atletico a jucat ce stie:dur cu minge si fara minge,uneori extraordinar,altadata jalnic dar totusi echipa de moral.Arbitrul slab spre foarte slab.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close