INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  KASIMPAȘA - GALATASARAY 2-1

VIDEO Imagini șocante în Turcia! Bafetimbi Gomis a leșinat și s-a prăbușit pe gazon sub ochii lui Latovlevici

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2018 09:31

Kasimpașa s-a impus în fața celor de la Galatasaray, 2-1, într-un meci din etapa a 22-a din Turcia. În timpul partidei a avut loc o scenă șocantă. Francezul Bafetimbi Gomis, colegul lui Iasmin Latovlevici la Galata, a suferit o sincopă vasovagală, dar și-a revenit și a jucat până la sfârșitul meciului.

De-abia trecuseră șase minute din meciul de la Istanbul, când lumea a înghețat pe micuțul stadion "Recep Tayyip Erdoğan" al echipei Kasimpașa. La o lovitură de colț, Bafetimbi Gomis, atacantul Galatei, a făcut câțiva pași confuzi, apoi a căzut în genunchi și, imediat, s-a prăbușit cu fața în iarbă. Leșinase. Imagini impresionante, văzute de Latovlevici de pe banca de rezerve.

 28170394 10210706526244073 159788665 o

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

"M-am obișnuit să trăiesc așa"

Jucătorii l-au înconjurat, i-au dat primul ajutor și au chemat imediat medicii, care au sprintat pe teren. Francezul și-a revenit însă rapid. S-a trezit, i-a liniștit pe toți din jur și a rămas pe teren până la sfârșitul partidei.

Gomis suferise o sincopă vasovagală. Nu era prima oară. I se mai întâmplase și la Swansea, și la Lyon. "Din când în când, trec prin asemenea momente", a declarat vârful în vârstă de 32 de ani. "M-am obișnuit să trăiesc așa. Am făcut toate testele medicale la Galatasaray și sunt sănătos". 

"Leșin din cauza stresului. Am continuat să joc pentru că m-am simțit bine. Singurul regret e că am pierdut acest meci" BafEtimbi Gomis, atacant Galatasaray

Ce este sincopa vasovagală: Scade brusc ritmul cardiac

Cea mai frecventă cauza a leșinului este sincopa vasovagală, manifestându-se prin pierderea cunoștinței pentru scurt timp, urmare a scăderii bruște a ritmului cardiac și a tensiunii arteriale (se reduce fluxul de sânge spre creier). Provocată de stres, nu e periculoasă și nu necesită tratament. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  19 Februarie 2018, 10:11

Dar fix sub ochii fecesebistului vostru a lesinat francezul. Apropo, cate fractiuni de secunda a jucat Latovleviciul vostru, gigistilor?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează