INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TÂLHĂRIE

VIDEO Imagini șocante: un fotbalist a fost atacat cu pistoalele în plină stradă! » Ce s-a întâmplat după ce a fost scos din mașină

Articol de - Publicat marti, 24 octombrie 2017 10:45

Portarul Jefferson, căpitanul echipei Botafogo, a rămas fără Range Rover la trecerea de pietoni, după ce fost atacant de mai mulți bărbați. Totul a durat 44 de secunde.

Jefferson de Oliveira Galvão, mai scurt Jefferson, are 32 de ani și apără la Botafogo din 2009 pe Estádio Nilton Santos. El este căpitanul echipei. Dar asta nu înseamnă nimic la Rio de Janeiro. Pe străzile capitalei carioca ți se poate întâmpla orice. Dacă ai mașină nouă și frumoasă, riști oricând să rămâi fără ea.

Duminică, goalkeeperul născut la São Vicente (São Paulo) era foarte aproape de stadionul pe care joacă de 8 sezoane. Undeva în cartierul Engenho de Dentro, Jefferson a oprit la trecerea de pietoni cu luxosul său Range Rover negru. Un VW Polo i-a blocat calea și trei indivizi l-au atacat cu pistoalele în plină zi. 

44 de secunde mai târziu, infractorii dispăreau cu mașina furată. Jefferson fusese scos din autoturism cu pistolul la tâmplă și obligat să îngenuncheze. Totul a fost filmat de o cameră de supraveghere. 

 

324 de meciuria apărat Jefferson poarta lui Botafogo în toate competițiile

22 de selecții are goalkeeperul în vârstă de 32 de ani la "naționala" Braziliei

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează