INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  QPR - LIVERPOOL 2-3

VIDEO În minutul 87, Liverpool conducea QPR cu 1-0, dar finalul meciului a fost de infarct » 4 goluri în 8 minute de spectacol total

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 19 octombrie 2014 17:47

Liverpool a reuşit să lege două victorii consecutive în Premier League. După 2-1 cu West Brom, azi, "cormoranii" au cîştigat cu mari emoţii meciul din deplasare cu QPR, scor 3-2. VEZI AICI VIDEO!

Scorul a fost deschis de oaspeţi în minutul 67, după un autogol de cascadorii rîsului al lui Dunne. Acesta a fost doar startul spectacolului care avea să fie pe final de joc.

În minutul 87, Edu Vargas a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap din faţa porţii. Coutinho a făcut însă 2-1 pentru Liverpool peste doar 3 minute, cu un şut pe jos la colţul lung, care nu i-a dat nici o speranţă lui McCarthy.

Cînd toată lumea credea că Liverpool va lua cele 3 puncte, Edu Vargas a restabilit egalitatea, tot cu capul, la colţul scurt.   QPR şi-a dat singură lovitura de graţie în minutul 95. Steven Caulker a punctat şi el în propria poartă, fiind lovit de minge în picior în timp ce alerga să se apere.

În urma acestui rezultat Liverpool trece pe locul 5, cu 13 puncte, însă mai poate cădea o poziţie dacă Manchester se impune mîine pe terenul lui West Brom.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
felipes22
felipes22  •  21 Octombrie 2014, 16:40
Postat de dudulici pe 20 Octombrie 2014, 04:17

Bai Roberto,mare dobitoc esti!Mai bine spargeai televizorul ala,asa nu mai stiai cum s-a terminat meciul si ne scuteai sa citim cel mai agramat comentariu din ultimul timp!de ce nu ai invatat limba romana scrisa?Banuiesc ca si cu aia vorbita nu stai mai pe roze! Nu toti au facut carte,e normal,dar atunci du-te ba cretinule si spala vase,nu scrie comentarii la ziar!Nu-ti e rusine sa arati ce analfabet esti?!

Băi mucea, mai scutește-mă de citit critici de ortografie la adresa compatrioților voștrii tu și toți mucoșii ca tine care vă dați mari gramatiticeni. Scrie mă tu corect și lasă pe alții sa o facă cum știu și cum pot! Pt cunoașterea ta generală mulți scriu dupa smartphone sau tablete și nu stau sa corecteze, iar corectorul google nu o face bine. Deci dacă nu știa-i asta acum o ști și aparte am și eu pretenții de la tine sa scrii corect cu dacă tot ai bășini din astea. M-au durut ochii când am citit comentariul tău fără căciulițe, spații, cratime s.a.m.d. RUȘINE să-ți fie ție "duduliciule" și nu la Roberto.

lfc_4_ever
lfc_4_ever  •  20 Octombrie 2014, 11:44

GO REDS !!! CE MI-AR PLACE SA LE -O TRAGA REALului !!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Octombrie 2014, 08:17
Postat de viezure pe 19 Octombrie 2014, 19:38

Prietene, nu cunosti farmecul fotbalului britanic sau nu vrei sa-l recunosti. Ce tot blaturi vezi? In campionatul englez, in ultima etapa, echipa de pe locul intai poate pierde locul intai (daca e posibil matematic) intr-un meci cu o echipa deja retrogadata... repet, in ultima etapa.

chiar a vorbit anapoda.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează