INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUNDERLAND - MANCHESTER UNITED 2-1

VIDEO Încă o rușine! » Manchester United e învinsă de antepenultima clasată în Premier League!

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 februarie 2016 16:39

Încă o înfrîngere pentru United. Trupa olandezului Louis Van Gaal a fost răpusă în ultimele 10 minute ale deplasării cu Sunderland, 1-2.

United a început meciul dezastruos, după ce De Gea a anticipat greșit o centrare a lui Khazri, în minutul 3. Pînă la pauză, Martial a egalat, după un șut respins al lui Juan Mata, în minutul 39. Lovitura de grație a venit în ultimele 10 minute, tot pe fondul unei imprecizii a portarului lui United.

Kone a trimis mingea cu capul din 6 metri, De Gea a încercat să respingă, dar mingea a ricoșat ciudat și a intrat în poartă. VIDEO CU GOLURILE

În ultimele 8 minute de timp regulamentar, plus prelungiri, United nu a mai avut forța să egaleze, iar aventura de un an a lui Van Gaal se încheie în mocirla luptei pentru top 5.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
sumred
sumred  •  14 Februarie 2016, 00:00

Cea mai slaba echipa antrenata de cel mai prost antrenor. Asta nu mai e United, e o rusine de echipa. Sa speram ca pleaca cat de curand acest antrenor. Eu unul nu mai pot sa mai ma uit la un meci intreg, pur si simplu te plictisesti. Sa plece Van Haal!

manutd.steaua
manutd.steaua  •  13 Februarie 2016, 19:25
Postat de Ionita Daniel pe 13 Februarie 2016, 18:40

Nu e nici o rusine sa pierzi cu penultima clasata sau chiar ultima clasata.Este Premier Liga nu Liga1 . Campionatul este cel mai puternic din Europa. Si va fii si mai puternic de la anul.

da,nu e nici o rusine sa pierzu cu ultima clasata,dar e o rusine sa ai asa rezultate la united!in concluzie,cand scapa echipa asta de acest ***,care n-a facut absolut nimic la united in 2 ani de zile?anul asta termina pe 7 si conducerea aia tampita,nu-l zboara din scaunul de antrenor!ce tot mai asteapta,nu stiu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10205732649219566
Ionita Daniel  •  13 Februarie 2016, 18:40

Nu e nici o rusine sa pierzi cu penultima clasata sau chiar ultima clasata.Este Premier Liga nu Liga1 . Campionatul este cel mai puternic din Europa. Si va fii si mai puternic de la anul.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează