INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HONDURAS

VIDEO Incidente INCREDIBILE la un meci de fotbal! S-au călcat în picioare și 5 oameni au murit la stadion

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2017 09:20

Tragedie în Honduras, soldată cu cel puțin 5 morți! Incidentele s-au petrecut la meciul decisiv pentru stabilirea campioanei, dintre Motagua și Honduras Progreso (3:0, în tur 4:1).

  • Alte 15 persoane au fost rănite în incidentele petrecute pe stadionul National, duminică noapte, la meciul Motagua - Honduras Progreso 

Organzatorii au vândut mai multe bilete decât capacitatea stadionului National, 35.000 de locuri, astfel că la porți și în incinta arenei a ieșit o învălmășeală de nedescris, iar spiritele s-au încins.

Pentru a calma situația și a restabili ordinea, poliția a intervenit cu gaze lacrimogene și cu tunuri cu apă. Ceea ce a sporit și mai mult panica și haosul deja existente. Oamenii au început să se calce în picioare, iar de aici, o adevărată tragedie.

Cel puțin patru fani și-au pierdut viața! Doi striviți sub picioarele altora, chiar pe stadion, doi la spital, potrivit comunicatului de presă remis de medici, care se luptă pentru viețile altor 25 persoane, rănite grav.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
10154578690483415
Adrian Lungu  •  29 Mai 2017, 10:44

Chiar va e lene sa va documentati cum trebuie? In primul tur au castigat tot cei de la Montagua cu 4-1!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează