INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONFLICT

VIDEO Incidente şocante în Austria » Bătaie între jucătorii lui Maccabi Haifa şi protestatarii pro-palestinieni

Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 iulie 2014 09:59

Amicalul din Austria al celor de la Maccabi Haifa cu Lille, scor 0-2, a fost oprit în minutul 86, după ce mai mulţi protestatari pro-palestinieni au pătruns pe teren.
Aceştia s-au luat la bătaie cu jucătorii lui Maccabi, după ce pe durata partidei îi înjuraseră şi scandaseră lozinci pro- Palestina. S-au împărţit pumni şi picioare, antrenorul Aleksandar Stanojevici fiind şi el implicat în altercaţie.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (42)
alskar
alskar  •  24 Iulie 2014, 14:20

youtube.com/watch?v=_XqzGpVnuLs discursul ăleia care vorbește de pe la secunda 20, nu vi se pare să sună ca de prin anii 30?

allosaur
allosaur  •  24 Iulie 2014, 14:11

uuuuuu, UUUUU, o galagie de experti in ale razboiului, ceea ce nu stiu daca realizati e fix ce transmite media despre asta, cine plateste mai mult este vazut mai bine, despre ce e vorba aici? despre unii care au intrat pe un teren de fotbal(unde nu aveau voie) si au inceput sa arunce punmi si picioare in toate partile, une e Martinovici? de ce nu au fost luati la bataie?? sau fortele de orine de ce nu au intervenit cand trebuia???/ aici e vorba de unii care au intrat pe un teren de fotbal in timpul unui meci, nu despre razboaie nu despre conspiratii...

alin.gabriel
alin.gabriel  •  24 Iulie 2014, 13:55
Postat de mihailll pe 24 Iulie 2014, 13:37

Nu mai aratati vrajeli. Aratati filmari facute de ei in asa fel incat sa iasa Israel foarte prost. Astia sunt in stare sa-si omoare si copii ca sa blameze lumea Israelul. Voi va uitati la o singura parte, dar faptul ca ei arunca cate 100-150 de rachete pe zi e OK nu???? Faptul ca toata zona de langa ei din Israel este in teroare 24/24 e OK??? Faptul ca ei vin prin tuneluri subterane cu bombe e OK??? Dar faptul ca ei vin prin tuneluri subterane si se deghizeaza in politisti si bat la usa oamenilor si ii rapesc, ii tortureaza dupa care ii omaoara e OK??? Faptul ca toata povestea a inceput pentru ca ei au omorat trei tineri de 16-17 ani (civili) e OK??? Va spun eu ca nu e.

Ai dreptate, nu este in regula. Deci, din cate inteleg este in regula ce face acum armata israeliana? Victime: Israel - 29 soldati - 2 civili. Palestina - 604 oameni. Nu stiu exact cati civili si cati soldati. Oricum, au fost mai multi copii morti decat soldati!! 70% din cei 3.700 de raniti sunt de asemenea copii. Daca asta este solutia pe care o propune Israelul, este usor de inteles de ce lumea este impotriva acestui conflict. De asemenea, alea 150 de rachete pe zi de care vorbesti tu, n-au facut decat 2 victime civile. Nu vreau sa minimizez durerea provocata israelienilor, insa ceea ce se intampla este pur si simplu disproportionat si un masacru in regula.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează