INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO Înfrîngere dură pentru Pep Guardiola în Germania! Wolfsburg a învins-o pe Bayern fără drept de apel

FOTO:Reuters
FOTO:Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 31 ianuarie 2015 11:00

Bayern Munchen conduce detaşat în Bundesliga, dar aseară a suferit una dintre cele mai dure înfrîngeri din ultimii ani, 1-4 contra celor de la Wolfsburg.

Wolfsburg, locul doi în Bundesliga, a cîştigat în prima etapă din acest an, contra celor de la Bayern Munchen, şi s-a distanţat la nouă puncte de locul trei.

Cei de la Wolfsburg au început foarte bine meciul şi a deschis scorul încă din minutul patru, iar în repriza a doua au condus şi cu 3-0.

Aceasta a fost prima înfrîngere suferită de Bayern Munchen în acest sezon, iar pînă la acest meci, jucătorii lui Pep Guardiola au primit doar patru goluri în campionat.

Vezi aici video

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Februarie 2015, 00:04
Postat de djeurofighter pe 31 Ianuarie 2015, 11:38

Hahahaha! :))

ce mai razi tu in barba, shalkistule.)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Februarie 2015, 00:04
Postat de valiza.epo pe 31 Ianuarie 2015, 13:50

Dupa cearta lui Guardiola cu sefii clubului, e posibil ca jucatorii sa fi primit ordin sa scape de Pep. De la nemti te poti astepta la orice marsavie.

suta la suta.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Februarie 2015, 00:03

wow... dar chiar macel.)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează