INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATUL MONDIAL AL CLUBURILOR

VIDEO Instrucţie! Real Madrid a demolat-o pe Cruz Azul, 4-0, şi s-a calificat în finala Mondialului Cluburilor » Azi îşi află adversara

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 decembrie 2014 19:15

Campioana Europei, Real Madrid, a zdrobit-o pe Cruz Azul, campioana CONCACAF, scor 4-0, în prima semifinală de la Campionatul Mondial al Cluburilor din Maroc. Azi îşi află adversara din finală.

VEZI VIDEO!

Mexicanii s-au văzut conduşi de la pauză cu 2-0 după golurile lui Sergio Ramos (15) şi Karim Benzema (36). Fundaşul central a ajuns la 66 de goluri la naţională şi echipa de club, dintre care 37 au fost cu capul (56%).

În minutul 40 Cruz Azul putea reduce din diferenţă, însă Torrado a ratat un penalty. A fost al 2-lea penalty într-o săptămînă apărat de Casillas, care reuşeşte această performanţă a doua oară în carieră. E singurul portar care a reuşit performanţa de a apăra un penalty la Mondial atît pentru club, cît şi pentru ţara sa.

De asemenea, Kroos a ajuns la 10 pase decisive, la fel ca Lionel Messi, Cristiano Ronaldo şi Benzema. După pauză Real Madrid a mai înscris de două ori, prin Gareth Bale şi Isco în minutele 50 şi 72.

Real Madrid îşi află adversara azi, de la ora 21:30, cînd San Lorenzo (campioana Americii de Sud) întîneşte Auckland City (campioana Oceaniei).

Carlo Ancelotti a devenit al cincilea antrenor care ajunge la această competiţie cu două echipe diferite, după Rafa Benitez, Jose Guadalupe Cruz, Pep Guardiola şi Luis Fernando Tena.

Galacticii” au ajuns la 21 de victorii consecutive în toate competiţiile, devenind totodată prima echipă din Spania care reuşeşte 50 de victorii şi 176 de goluri într-un an calendaristic. Recordul anterior, de 49 de victorii şi 175 de goluri, era deţinut de rivala FC Barcelona, din anul 2012.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
gabrita
gabrita  •  18 Decembrie 2014, 13:59

Daca s-ar putea sa pice an de an cu schalke, apoi sa intalneasca o echipa gen borrussia de anul trecut, decimata de accidentari, un apoel, da ar putea castiga ucl. In schimb, daca incep si ei cu psg in optimi, arsenal in sferturi, chelsea in semi-finala si bayern in finala, n-as crede ca vor castiga. Eu nu cred in coincidente...cum an de an ei au un drum foarte usor spre semi-finale sau finala?

dilibau
dilibau  •  17 Decembrie 2014, 21:15

Chiar daca sunt fan Real Madrid, nu pot decat sa indemn la modestie si la retinere, in pofida cifrelor impresionante de pana acum. Recordurile astea nu vor valora nimic daca la final nu ajungem iar in finala CL si nu castigam La Liga (CdR nu ma intereseaza). Am in minte contra-exemplul Barcelonei, inregistrat chiar anul trecut pe vremea asta, cand catalanii stabileau recordul de puncte obtinute intr-un tur de campionat, si dupa aceea cedau 10p atat de rapid ca se mira Mourinho cum de nu era Real la mai multe puncte in fata blau-grana, la cat de mult decazusera Messi&co. Atletico e in continuare o nuca tare, mai avem deplasarea din retur pe Camp Nou, plus restanta cu Sevilla. HALA MADRID!

mariuss72
mariuss72  •  17 Decembrie 2014, 19:51

E diferenta zdrobitoare intre Real si celelalte echipe, poate doar Bayern sa se apropie ca valoare, desi nu cred ca i-ar face fata. In mod normal ar trebui sa cistige iar UCL.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează