INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA CAMPIOANA SPANIEI

VIDEO Irepetabil! Leo Messi a adus campionatul Barcelonei și a ajuns la 1.000 de goluri în carieră! E primul în cursa pentru Gheata de Aur

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2018 09:04

Leo Messi a condus-o pe Barcelona către al 7-lea titlu în ultimii 10 ani, câștigat după victoria cu Deportivo La Coruna, 4-2.

Atacantul argentinian de 31 de ani a reușit un hat-trick în meciul cu echipa lui Andone și a ajuns la 1.000 de goluri marcate în cariera sa, potrivit Mundo Deportivo. Spaniolii au calculat toate reușitele lui Messi, începând cu 1994, când avea 7 ani și juca la Newell's Old Boys. Până azi, Messi a jucat 1.116 partide și a dat 1.000 de goluri.

Grație golurilor de duminică, Messi a urcat pe primul loc în clasamentul pentru Gheata de Aur. Jucătorul Barcelonei are 32 de goluri în acest sezon, cu unul peste Salah și trei peste Immobile.

Vezi aici VIDEO cu golurile lui Messi din meciul cu Deportivo

"Sunt foarte fericit pentru că am câștigat campionatul. Știam că va fi complicat să triumfăm. Dar trebuie să o prețuim și să ne bucurăm. Am fost peste rivale și nu am pierdut niciun meci în campionat. A fost un campionat special pentru toți pentru că nu am fost inviși. Am avut momente dificile și le-am depășit", a declarat Leo Messi după finalul meciului cu Deportivo.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
cneius
cneius  •  30 Aprilie 2018, 13:12

De ce nu le-au numarat si pe cele din curtea casei, atunci sigur avea vreo 2000 !

aberescu
aberescu  •  30 Aprilie 2018, 11:10

"A fost un campionat special pentru că am fost învinși "!!! Ești sigur că asta a declarat?

10153197333999590
Chris Montora  •  30 Aprilie 2018, 09:49

Ce video interesant. In vestiar, bucurandu-se dar toti in echipament, organizati si decenti ca aveau presa cu ei. Nu dezbracati, nu cu muzica pe telefoane, cu selfieuri sau cu telefoanele la ei. Ce vor face apoi dupa ce ies cameramanii e treaba lor, important e respectul pe care il arata echipei.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează