INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID

VIDEO Juanfran le-a scris fanilor după penalty-ul ratat în finala Ligii Campionilor » Reacția suporterilor a fost tulburătoare!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 30 mai 2016 19:06

Finala Ligii Campionilor, dintre Real Madrid și Atletico Madrid, 5-3 d.p., a oferit momente emoționante.

În timp ce Ronaldo și compania sărbătoreau al 11-lea trofeu din istorie, într-un colț de stadion, Juanfran, jucătorul lui Atletico care a ratat la penalty-uri, a mers în fața fanilor săi pentru a le cere iertare.

Vizibil afectat, cu lacrimi în ochi, fundașul a fost primit cu aplauze de suporteri, iar colegii l-au înconjurat și l-au consolat.

Pe site-ul oficial, clubul a postat o scrisoare a jucătorului.

SCRISOAREA LUI JUANFRAN PENTRU FANI

Am cerut voie clubului să mă adresez vouă prin intermediul acestei scrisori și să vă spun tot ce simt. Nu voi uita niciodată mostrele voastre de afecțiune când m-am apropiat pentru a vă cere iertare. Să-mi văd lacrimile reflectate pe fețele a mii de suporteri rojiblanco în acel colț de stadion m-a ajutat să fac față unei tristeți incredibil de mari pe care o simțeam în acel moment. La fel de mult m-a ajutat sprijinul colegilor, staff-ului tehnic și al tuturor oamenilor care facem parte din această mare familie.

Vreau să vă mulțumesc pentru că întotdeauna credeți în noi și, mai ales, pentru că ați demonstrat că Atleti a ceva foarte special, diferit, că inima noastră bate mai puternic decât oricare alta.

În urmă cu doi ani v-am spus că vom reveni într-o finală, acum vă spun că Gabi, căpitanul nostru, va ridica trofeul Champions League mai devreme sau mai târziu și vom sărbători împreună, la Neptuno.

Vă iubesc mult! Aupa Atleti! Juanfran

Fanii lui Atletico i-au răspuns cu multă căldură jucătorului lor, după rândurile emoționante adresate de spaniol.

scrisoarea fanilor pentru Juanfran

 "Dacă azi aș putea vorbi cu tine, Juanfran, ți-aș cere iertare cu aceeași profunzime a sentimentelor cu care tu ne-ai cerut iertare pe San Siro.
Și ți-aș cere iertare pentru că nu te-am aplaudat pentru fiecare metru pe care l-ai alergat în tricoul ăsta.
Ți-aș cere iertare pentru că n-am simțit fiecare lovitură pe care ai primit-o, și ți-aș cere iertare pentru fiecare picătură de sudoare pe care ai vărsat-o.
Ți-aș cere iertare pentru că ai ratat un penalty, dar niciodată nu ai greșit față de noi.
Noi, fanii lui Atletico, îți suntem recunoscători, iar azi, cu un profund regret, fără să-mi ascund lacrimile, azi nu simt furie, ci o tristețe amară, foarte, dar foarte profundă, pentru bucuria furată din ochii copilului meu, din ochii tuturor prietenilor mei care țin cu Atleti, ai întregii familii din care face parte această echipă.
Azi, în ziua aceasta atât de dură, vreau să-ți cer scuze și să-ți mulțumesc ție și întregii echipe pentru că m-ați făcut să cred și pentru că există mereu un mâine și, parafrazând mottoul nostru, niciodată nu voi înceta să cred cât timp sunt mândru de jucătorii noștri.
Și-ți spun toate astea, Juanfran, cu lacrimi în ochi, pentru că sunt complet devastat"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
real09
real09  •  31 Mai 2016, 12:00

asta e in fotbal la un moment dat vine si nota de plata. Norocul tine cu cei buni iar o echipa mare castiga si atunci cand joaca prost. Norocul se uita si el la fotbal cateodata si urla de nervi cand va vede jucand, atleti sau cum va ziceti

real09
real09  •  31 Mai 2016, 11:58
Postat de helioglobalus pe 30 Mai 2016, 20:25

Mare păcat! Și nici măcar nu a bătut prost, a avut pur și simplu ghinion... O echipă superbă, cu suporteri grandioși, și câștigă golanii de la REAL, fotbalul e atât de nedrept uneori...Ce reacție ar fi avut ceilalți dacă Ronaldo, care a făcut istorie pentru Real, rata lovitura decisivă?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

f111
f111  •  31 Mai 2016, 11:23

Mda ,ce ar fi ca pe langa scuze ,ca sa se vada ca e sincer omu ,sa doneze suporterilor si 90% din salariu ??? cam greu ,de ,mai usor sa vorbesti vorbe!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close