CAMPIONATE    •   BRAZILIA

VIDEO Jucătorul umilit de Neymar a vrut să se răzbune: "Îşi face adversarii să se simtă ca nişte gunoaie"

Alin Buzărin

Lupta pentru titlu a unor babe plîngăcioase

Sambata, 26 Ianuarie 2013

Neymar este ţinut din ce în ce mai greu de Santos. Marile cluburi din Europa vor să arunce cu banii pentru a-şi asigura serviciile brazilianului.

Vedeta lui Santos a făcut din nou spectacol la partida cu Botafogo, cînd l-a umilit pe Nunes. Fotbalistul pe care Neymar l-a driblat a dat o declaraţie ciudată:

"După ce mi-a făcut asta. am vrut să-l rup. M-am gîndit foarte mult la asta. A fost o lipsă de respect, nu doar pentru mine ci şi pentru clubul meu", a spus Nunes pentru Globo Esporte.

"Lumea i-a iubit pe Ronaldinho şi Ronaldo, niciodată unul dintre ei nu ar fi făcut aşa ceva, îşi respectau mereu adversarul, dar Neymar nu e aşa, îi face să se simtă ca nişte gunoaie", a mai spus jucătorul revoltat.

Neymar continuă aroganţele

După ce a auzit ceea ce Nunes a declarat, Neymar a izbucnit în rîs şi nu crede că este vreo problemă în ce a făcut.  "Eu practic acelaşi fotbal indiferent de scor, şi la 0-0, şi la 1-0, şi la 2-0. Aşa e fotbalul, trebuie să ne simţim bine cînd jucăm, sau cînd ne uităm la alţii cum joacă", a spus brazilianul.

Vezi aici VIDEO cu driblingul lui Neymar!

Comentarii (22 ) Adaugă comentariu

robertino2  •  26 Ianuarie 2013, 22:05

Ozon l-a driblat pe unul pana a renuntat ala, apoi s-a asezat pe minge si l-a asteptat. Nimeni n-a zis ca e mistocareala ieftina, iubitori de garcea ce sunteti.

robertino2  •  26 Ianuarie 2013, 17:58

Postat de alexzece pe 26 Ianuarie 2013, 14:07

Ala nu e dribling cap patrat,e mistocareala.Neymar=Robinho 2. ;) NICODATA nu o sa reuseasca in Europa.

Inca unul care nu facea parte din echipa clasei, din motive clasice: obez, debransat intelectual, talentat la mancat seminte.

robertino2  •  26 Ianuarie 2013, 17:57

Cati frustrati si ratati pe aici care considera un dribling ceva umilitor. Incredibil! Un dribling, ca acesta facut de Neymar, e mai valoros decat 1000 de goluri banale, 2000 de deposedari.

Vezi toate comentariile (22)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii

1500 de caractere ramase