Anglia
  Franta
  Spania
  Italia
CAMPIONATE    •   

BRAZILIA

VIDEO Jucătorul umilit de Neymar a vrut să se răzbune: "Îşi face adversarii să se simtă ca nişte gunoaie"

 
26 Ianuarie 2013 11:25
 

Neymar este ţinut din ce în ce mai greu de Santos. Marile cluburi din Europa vor să arunce cu banii pentru a-şi asigura serviciile brazilianului.Vedeta lui Santos a făcut din nou spectacol la partida cu Botafogo, cînd l-a umilit pe Nunes. Fotbalistul pe care Neymar l-a driblat a dat o declaraţie ciudată:

"După ce mi-a făcut asta. am vrut să-l rup. M-am gîndit foarte mult la asta. A fost o lipsă de respect, nu doar pentru mine ci şi pentru clubul meu", a spus Nunes pentru Globo Esporte.

"Lumea i-a iubit pe Ronaldinho şi Ronaldo, niciodată unul dintre ei nu ar fi făcut aşa ceva, îşi respectau mereu adversarul, dar Neymar nu e aşa, îi face să se simtă ca nişte gunoaie", a mai spus jucătorul revoltat.

Neymar continuă aroganţele

După ce a auzit ceea ce Nunes a declarat, Neymar a izbucnit în rîs şi nu crede că este vreo problemă în ce a făcut.  "Eu practic acelaşi fotbal indiferent de scor, şi la 0-0, şi la 1-0, şi la 2-0. Aşa e fotbalul, trebuie să ne simţim bine cînd jucăm, sau cînd ne uităm la alţii cum joacă", a spus brazilianul.

Vezi aici VIDEO cu driblingul lui Neymar!

 
Comentarii (22)
robertino2  (3537 comentarii)
Ozon l-a driblat pe unul pana a renuntat ala, apoi s-a asezat pe minge si l-a asteptat. Nimeni n-a zis ca e mistocareala ieftina, iubitori de garcea ce sunteti.
26 Ianuarie 2013, 22:05   •   Comenteaza
robertino2  (3537 comentarii)
Postat de alexzece pe 26 Ianuarie 2013, 14:07
Ala nu e dribling cap patrat,e mistocareala.Neymar=Robinho 2. ;) NICODATA nu o sa reuseasca in Europa.
Inca unul care nu facea parte din echipa clasei, din motive clasice: obez, debransat intelectual, talentat la mancat seminte.
26 Ianuarie 2013, 17:58   •   Comenteaza
robertino2  (3537 comentarii)
Cati frustrati si ratati pe aici care considera un dribling ceva umilitor. Incredibil! Un dribling, ca acesta facut de Neymar, e mai valoros decat 1000 de goluri banale, 2000 de deposedari.
26 Ianuarie 2013, 17:57   •   Comenteaza
alexandru_p  (2125 comentarii)
Postat de imperator pe 26 Ianuarie 2013, 12:47
E bun la Bayern, dar e cam scump, sper să nu pună Barcelona mâna pe el !
ce sa faca barcelona cu circarul asta? deulofeu 2? au deja unu care isi pune mainile in sold si asteapta cu mingea la picior sa fie atacat de fundas, doar doar l'o umili printr'un dribling. ce legatura are un astfel de duel personal cu fotbalul (un sport de echipa)? a zis bine unul de pe aici, neymar daca vine in europa e 0 barat. aici joaca altfel de fundasi, fie isi schimba stilul de joc fie ajunge rezerva sau accidentat in 3 saptamani. nicio echipa buna nu are nevoie de asa ceva!
26 Ianuarie 2013, 17:48   •   Comenteaza
dann92  (175 comentarii)
Postat de doru5 pe 26 Ianuarie 2013, 16:44
La figurile lui ...s-ar potrivi la Real. Dar , nu l-as vedea bine daca ar juca impotriva Realului , si ar incerca sa-i faca lui Pepe asa ceva...
da ai dreptate nu ai voie sa driblezi ca te bate adversarul...cel mai bine e sa ii dai mingea lui,asa ii arati ca esti respectos!Sunt sigur ca Ronaldinho,messi,CR7 isi cere scuze de la fiecare jucator care il dribleaza,ba chiar plange de ciuda cand da cate un gol ca e vina lor ca sunt prea talentatii si adverasarii prea mediocrii!
26 Ianuarie 2013, 17:21   •   Comenteaza
Comentează
Număr de caractere rămase: 700
 
Un serviciu oferit de
Taguri: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Autori: A B C D E F G I J L M O R S T V