INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO Juventus și arbitrii acuzați: "Serie A e falsificată!" » Fanii lui Cagliari au scandat: "Hoții, hoții!" 

Articol de - Publicat duminica, 07 ianuarie 2018 10:26

Juventus s-a impus pe terenul celor de la Cagliari, 1-0, după un meci controversat. Arbitrul Calvarese, care nu le-a dat un fault gazdelor înaintea golului bianconero, le-a refuzat sarzilor și un penalty evident la hențul lui Bernardeschi.

Juventus iar e pusă la zid, fluierată, acuzată! A învins la Cagliari, dar cu marele ajutor al arbitrilor. De două ori a greșit "centralul" Calvarese pe "Sardegna Arena" împotriva gazdelor. În minutul 74, Bernardeschi a deschis scorul, însă înainte Benatia îl faultase pe Pavoletti și acesta a rămas la pământ la contraatacul bianconero. Centrare Douglas Costa, finalizare Bernardeschi.

Nici nu a cerut ajutorul VAR!

Marele scandal a izbucnit două minute mai târziu, când același Bernardeschi a oprit mingea cu mâna în careu. Voluntar, limpede. Henț și penalty! Și totuși, Calvarese s-a întors cu spatele. Nici măcar nu a cerut ajutorul tehnologiei video. Jucătorii sarzi l-au înconjurat, amintindu-i de VAR. Au fost refuzați. S-a încheiat 1-0 pentru campioană.

Fanii roș-albaștrilor urlau: "Hoții, hoții!". Iar nebunia s-a mutat la vestiare. Antrenorul uruguayan David López a protestat vehement, urmat de președintele Tommaso Giulini, care i-a cerut explicații arbitrului. 

26781363 10210409698303560 794107987 o

26694840 10210409694063454 1529303263 n

"Noi, ăștia mici, nu contăm"

" Serie A e falsificată. Noi, ăștia mici, nu contăm", a izbucnit Giulini la microfon. "Așa nu se mai poate. Ne dăm viața pe teren degeaba. Să-i întrebați și pe cei de la Crotone de hențul lui Mertens. Dacă vor ca toți cei de pe primele locuri să fie fericiți, să ni se spună". 

Până și juventinii, prin vocea lui Pjanici, au acceptat că arbitrul a dezavantajat Cagliari. "Am revăzut acea fază. Trebuie să recunosc că a fost penalty". 

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

"E incredibil să nu vezi un asemenea penalty. E absurd! Nu accept să pierdem astfel. E rău pentru tot fotbalul italian" Tommaso Giulini, președinte Cagliari

"L-am întrebat pe arbitrul Calvarese de ce nu a apelat la VAR. Mi-a spus că a văzut acțiunea și nu trebuia să fluiere" Luca Ceppitelli, căpitan Cagliari

"De când au introdus VAR, polemicile au crescut. Poate că și nouă, italienilor, ne place să le alimentăm. Cagliari nu merita să piardă" Massimiliano Allegri, antrenor Juventus

Dybala, în lacrimi

În minutul 50, după un sprint cu mingea la picior, Dybala s-a oprit, acuzând dureri mari și punând mâna pe exteriorul coapsei drepte. A părăsit imediat terenul. În lacrimi. Argentinianul se teme de o accidentare musculară gravă, care i-ar putea interzice sezonul de primăvară! Khedira a fost și el înlocuit, după o comoție cerebrală. Iar Chiellini a terminat partida cu capul spart. 

Atac rasist la Matuidi

După ce a fost ținta fanilor Veronei (club amendat cu 20.000 de euro, stadionul fiind închis parțial), francezul Matuidi s-a confruntat cu un atac similar și la Cagliari, victima insultelor rasiste. Și jucătorul lui Juventus s-a plâns arbitrului.

"Am simțit încă o dată ce înseamnă rasismul. Persoane slabe care încearcă să mă intimideze cu ura lor. Nu pot decât să fiu dezolat de cei care dau un exemplu prost". 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
398537223893356
Paulo Dybala Christian  •  07 Ianuarie 2018, 17:00

Ce barca ca lea dat Juve de a sărit în sus ia rupt Dybala și ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  07 Ianuarie 2018, 15:48
Postat de Joachim Makay pe 07 Ianuarie 2018, 15:36

Cel putin Nemec a calcat pe balon. Juve trebui sa inverse de la Gelu cum sa fure .

Mucles branzarilor! Ati uitat cum bateati Rapidul cu Deaconu in rolul principal? Ca pe teren nu erati in stare!

fangigi
fangigi  •  07 Ianuarie 2018, 15:46
Postat de Livi Andrei pe 07 Ianuarie 2018, 13:48

Acest arbitru trebuie suspendat pe viata! S-a vazut si din avion reaua intentie...si e clar ca lumina zilei ca e mana in mana cu mafia pariurilor!

Mafia Juventina e in continuare la putere in fotbalul din Italia! Noroc ca mai vine Barca prin CL si le da cu terenul in cap!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează