INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

VIDEO Klopp face instrucție la Liverpool » Un jucător a fost trimis acasă

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2016 16:18

"Cormoranii" se află într-un tur de promovare în Statele Unite, însă Mamadou Sakho a plecat mai devreme, iar presa din Anglia scrie că fundașul a fost trimis acasă de Klopp.

 Deși clubul nu a comentat informația, jurnaliștii de la BBC scriu că Jurgen Klopp l-a trimis acasă pe Sakho pentru că jucătorul a întârziat înainte de plecarea echipei în SUA.

Într-un videoclip publicat pe pagina oficială de Facebook, jucătorii apar într-o vizită pe Insula Alcatraz, iar Klopp și Sakho au un schimb de replici în fața camerelor:

Sakho: "Cât timp crezi că ai putea trăi aici?"
Klopp: "Nu eu trebuie să mă gândesc la asta, tu ar trebui. Doar unul dintre noi a ajuns târziu la plecarea din Liverpool, iar acela ai fost tu."  

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 Iulie 2016, 17:20

Klopp...o sa fie greu de tine ...M.U.,M.C.,Chelsea,Arsenal,Leicester...mai vin si aia de la Tottenham...unde te mai bagi si tu ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează